MARVIS - Appartement 0.2 Fortenstraat 81 bus 0.2, 9250 Waasmunster
Ref. Residentie Marvis 0.2

Exeptio
Vraagprijs€ 750.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.165 m²

Contacteer Exeptio

Residentie Marvis is centraal gelegen op de Heide te Waasmunster en omvat slechts 4 exclusieve villa appartementen. Het project wordt gekenmerkt door de hoogstaande afwerking is een ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Themenos.

Op de benedenverdieping van de residentie bevindt zich aan de achterzijde dit uniek tuinappartement met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 165m2. Dankzij het gebruik van kwalitatieve materialen, een uitzonderlijk oog voor detail, aandacht voor duurzaamheid en focus op maximale privacy wordt er in dit appartement een uniek thuisgevoel gecreëerd. Omdat smaak iets heel persoonlijks is, heeft u te allen tijde de mogelijkheid uw eigen accenten te leggen. U kan de afwerking, optioneel met de hulp en expertise van het architectenteam van Themenos, zelf bepalen. Ruilt u de derde slaapkamer liever in voor een aparte tv-hoek, bibliotheek of bureau? Die, en andere mogelijkheden, heeft u. Het lastenboek voorziet alvast uitzonderlijk mooie budgetten voor de afwerking.
Ook aan de buitenzijde van de residentie wordt er veel aandacht geschonken. Zo bestaat de gehele buitenzijde uit olijfgrijze moddersteen die er overdag fris uitziet en ’s avonds, met de juiste verlichting tot een mooie structuurwand transformeert. De grote glaspartijen, met aluminium schrijnwerk worden afgewerkt met marmerpaneeltjes en ook de aparte buitentrappen bestaan uit natuursteen. Voor de aanleg van het domein wordt er beroep gedaan op Avantgarden. Subtiele glooiingen en fijne padden doorheen de weelderige tuin zorgen ervoor dat het karakteristieke bosgevoel behouden blijft. Bovendien beschikt dit appartement naast een terras van circa 37m2 nog over een private tuin van circa 79m2.
De ideale woonbeleving? Die hangt nauw samen met geperfectioneerd comfort. Daarom is dit appartement bijna energieneutraal (BEN). De charmante oprijlaan met helling krijgt ingebouwde verwarming zodat u ook bij sneeuw en ijzel makkelijk het domein kan verlaten en kan genieten van de vlotte bereikbaarheid. Fietsen kan u stallen in de ondergrondse parking waar ook plaats is voor een tiental wagens. De kelderverdieping is te bereiken via de lift en biedt tevens plaats aan de private kelderbergingen. Kortom, residentie Marvis heeft u werkelijk ontzettend veel te bieden.

Vastgoed IDResidentie Marvis 0.2
Vraagprijs€ 750.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.165 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2020
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Exeptio