Villa te koop in Lanaken met referentie 19705136099 3621 Lanaken
Ref. 5411361

N78 Vastgoed
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.2.149 m²
Woonopp.283 m²

Contacteer N78 Vastgoed

MODERNE VILLAWONING OP EEN PERCEEL VAN 21A49CA GELEGEN IN HET IDYLLISCHE OUD-REKEM.

UNIEKE LIGGING
De deelgemeente Oud-Rekem (B), als onderdeel van de gemeente Lanaken, werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Ideaal voor een gezin met kinderen, levensbestedinge woning of als tweede verblijf!

VILLA VLASSAK-VERHULST
De villa wordt aangeboden in samenwerking met de exclusieve villabouwer Vlassak-Verhulst. Vlassak-Verhulst heeft een woning ontworpen dewelke op deze villagrond gebouwd kan worden. De betreffende villa heeft een woonoppervlakte van 283m² + 150m² overdekt terras.

Naast de ligging heeft deze exclusieve villa nog vele andere TROEVEN:
- 3 slaapkamers + bureau.
- 2 badkamers.
- Zwembad is mogelijk.
- Uitzonderlijk groot perceel van 21a49ca.
- De koper heeft inspraak in de afwerking (indeling + materialen). Hierdoor kan je genieten van je eigen ingerichte woning!

PRIJZEN
De prijs van de grond is op aanvraag.
De voorgestelde villa is een voorstel van ontwerp dat gerealiseerd kan worden op dit perceel grond. Bij interesse in het bouwen van de villa, brengen wij u graag in contact met Vlassak-Verhulst. Zij helpen u met plezier verder met vragen over o.a. de bouwkostprijs, gewenste aanpassingen op uw wensen en maat, timing, …

EXTRA INFORMATIE
- De omgeving wordt beheerd door een syndicus. De kosten hiervoor bedragen ca. 255,00 EUR per jaar ten titel van onderhoud domein, erfgoedpremie, lidgeld monumentenwacht, verzekering, bankkosten, diverse werken, beheer syndicus, etc...
- De afgebeelde 3D renders zijn slechts indicatief en kunnen bijgevolg niet als bindend worden beschouwd.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be.

Vastgoed ID5411361
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeVilla
Woonopp.283 m²
Terrasopp.150 m²
Perceelopp.2.149 m²
Bouwjaar -
Renovatiejaar -
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 16
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer N78 Vastgoed