Architecturale villa-bungalow met een ongeziene ruimte-indeling. Zuidstraat 103, 8480 Ichtegem
Ref. 2094097

Acasa Collection
Vraagprijs€ 695.000
Perceelopp.3.382 m²
Woonopp.480 m²

Contacteer Acasa Collection

Architecturale villa-bungalow met een ongeziene ruimte-indeling.

Deze woning verheft privacy naar een ongekend niveau. De voorzijde telt geen ramen maar enkel een voordeur die u via een buitengewone orangerie met eeuwenoude cactussen naar een tweede toegang leidt. Deze orangerie vormt zo een lichtsluis naar verschillende kamers in de woning, een bijzonder ontwerp.

De inkomhal brengt u rechtstreeks naar een riante woonkamer met  grote ramen die uitkijken op de aangelegde tuin en het verwarmde binnenzwembad. Hier is een open haard en airco beschikbaar. De ganse woning compenseert de frontgevel zonder ramen enerzijds met grote raampartijen en een inpandig terras met koivijver anderzijds. Een unieke beleving waarbij je ervaart dat de ontwerper eveneens de eigenaar is van deze woning.
De drie slaapkamers zijn allen voorzien van een ensuite badkamer. Langs het zwembad werd een sauna voor meerdere personen en een royale doucheruimte ingezet. De toegang naar alle ruimtes verloopt via een cirkelvormige gang zodat alles vlot bereikbaar is.
De  leefkeuken staat in verbinding met het recent vernieuwde terras en het wandelpad langs de tuin. De kantoorruimte, met aparte toegangsdeur langs de voorzijde van het gebouw, werd voorzien van zonnewering, airco en ingemaakte kasten. Dit kantoorgedeelte is instapklaar voor een vrij beroep. Er is een dubbele garage aanwezig en het hoofdgebouw werd volledig onderkelderd met een apart geventileerde wijnkelder.

Ruimte, wellness en natuur zijn de leidraad doorheen deze eigendom.
 

Vastgoed ID2094097
Vraagprijs€ 695.000
WoningtypeVilla
Woonopp.480 m²
Perceelopp.3.382 m²
Bouwjaar1976
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC600 kWh/m²
Unieke code2147483647
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Acasa Collection