Luxueuze penthouse van 226m2 met uniek terras 9250 Waasmunster
Ref. E5022S2016

Exeptio
Vraagprijs€ 1.160.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.226 m²

Contacteer Exeptio

Deze luxueuze penthouse van 226 m² zorgt voor een ongekende open woonbeleving midden in de bosrijke omgeving van de Heide in Waasmunster. Het penthouse bevindt zich in Residentie Erica, een ontwerp van het gerenommeerde Archiburo Van Royen. Roodbruine gevelsteen, antracietkleurige schrijnwerk en kamerhoge glaspartijen integreren de architectuur maximaal in de omgeving. Respect voor de natuur wordt gecombineerd met een groot wooncomfort, aangewakkerd door met licht overgoten ruimtes, verfijnd maatwerk en de keuze voor warme, natuurlijke materialen. Een uitgestrekte leefruimte en een multifunctioneel terras geven een gevoel van ontspanning, rust en geborgenheid.
Wanneer u in deze penthouse binnenkomt valt het meteen op: waar u zich ook begeeft, ontstaan er doorzichten naar de groene omgeving of naar andere ruimtes in het appartement. Architectuur, kwaliteit en wooncomfort laten zich overal voelen. Zo komt de lift rechtstreeks uit in het penthouse, vanwaar u links en rechts door het gebouw kunt kijken. De mooiste perspectieven worden echter gevormd in de open leefruimte en keuken. Die zijn in een z-vorm aan elkaar geschakeld en volledig omgeven door kamerhoge glaspartijen. Zij trekken de bosrijke omgeving als het ware naar binnen, zodat het lijkt alsof u tussen de kruinen woont. Een sensatie die nog versterkt wordt op het terras van 85 m². Aangezien dat meebeweegt met de vorm van de leefruimtes, ontstaan er diverse private plekken om de hele dag door te genieten van de zon, de rust en de pracht van de natuur.
Het interieur zelf is modern, warm en luxueus. De soberheid van de gevels werd doorgetrokken in de materialen: naturel, eerlijk en eenvormig. Maatkasten in donker gebeitste eik combineren met natuurlijk gekleurd parket. In de keuken worden daar zachte tinten aan toegevoegd. Details zoals indirecte verlichting, blokdeuren en ingewerkte plinten accentueren de hoge afwerkingsgraad. Bovendien is er gekozen voor optimaal gebruiks- en onderhoudsgemak. In de keuken wordt het spoeleiland getopt door Dekton, een materiaal dat volledig kras-, vlek- en hittebestendig is. In de natte ruimtes primeert natuursteen.
Achter de keuken bevinden zich de nachtdelen, die even mooi afgewerkt zijn als de leefruimtes. Het penthouse beschikt over twee badkamers en twee tot vier slaapkamers, afhankelijk van uw eigen invulling. Vooral de masterbathroom is een erg riante ruimte, opgevat als wellnesszone. Hier is nog plaats om een sauna te integreren. Of u kunt de ruimte zelfs gebruiken als extra slaapkamer, dressing of fitnessruimte. Alle voorzieningen zijn getroffen. Daarnaast bevindt zich ter hoogte van de inkom nog een extra kamer. Die kunt u ook inrichten als slaapkamer, maar evengoed maakt u er een bureau- of praktijkruimte van.
De residentie is volledig onderkelderd. U beschikt over een eigen ruime garagebox, met dubbele parkeerplaats (33m2). Daarbovenop komt nog een ontzettend grote extra stockeerruimte (22m2).
Verder werd er hoog ingezet op energiezuinigheid en veiligheid. Het terrein wordt begrensd door een automatische poort, overal zijn er camerabewaking en veiligheidsdeuren, en u kunt enkel binnen via een badgesysteem. Bovendien maakt een domoticasysteem – dat onder andere de verlichting, zonnescreens en mogelijks ook gordijnen aanstuurt – het leven in huis nog net iets gemakkelijker.

Verkoop onder het BTW-stelsel (21%).

Vastgoed IDE5022S2016
Vraagprijs€ 1.160.000
WoningtypePenthouse
Woonopp.226 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2019
Slaapkamers4
Badkamers2
Garages2
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Exeptio