Statig herenhuis op een perceel van 211 m² te Antwerpen Markgravelei 75, 2018 Antwerpen
Ref. 06/9349

Hillewaere Vastgoed Schilde
Vraagprijs€ 1.650.000
Perceelopp.211 m²
Woonopp.455 m²

Contacteer Hillewaere Vastgoed Schilde

Dit unieke, statige herenhuis is gelegen op een toplocatie met zicht op het Park Hof van Leysen. De woning onderging een totale renovatie in 2018 en is dus voorzien van alle luxe, gecombineerd met bewaarde originele en klassieke elementen. De totale oppervlakte van dit perceel bedraagt 211 m².

Indeling gelijkvloers:
Via de statige inkomhal met witte marmer komt u tot het hoger gelegen gelijkvloerse verdiep met hier de woonkamer bestaande uit 3 delen: een salon, tussenruimte en eetkamer grenzend aan het terras. De originele schouwmantels in deze ruimte zijn vervaardigd uit klassieke parket in Versaille-motief. Aansluitend komt u tot de keuken van Bulthaup. Deze is volledig ingericht met ingebouwde vaatwasser (Miele), inductiekookplaat (Miele), combi-oven (Zug), ijskast met Fresh-zone (Miele), dampkap (Novy). Dit alles afgewerkt met een marmer tablet en marmer front. De stopcontacten werden eveneens in hetzelfde marmer uitgevoerd.

Sous-sol:
Via zowel de deur naast de keuken als de inkomhal, krijgt u toegang tot enkele polyvalente ruimtes. Hier werd nog niet alles afgewerkt. Alle nodige technieken en het grovere werk zoals elektriciteit, verlichting, pleisterwerk en chauffage werden wel reeds uitgevoerd. Hier en daar mist er nog wat gyproc, vloer en schilderwerken.
Onder de hoofdtrap treft u een berging met nutsvoorzieningen en serverruimte.
De eerste kamer kamer werd ingericht als fitness/kantoor. Hiernaast vindt u een af te werken badkamer/wellness (toilet reeds geplaatst) met verlichting via een bewegingsmelder. De derde kamer doet dienst als cv-ruimte/wasplaats.
De laatste kamer op deze verdieping grenst aan de tuin/terras. Ideaal om in te richten als tuinkamer met eventueel een extra keuken in de separate hoek.

Eerste verdieping:
De statige traphal brengt u tot de eerste tussenkamer met een groot raam, dewelke de traphal voorziet van veel licht. Deze ruimte kan eventueel ingevuld worden als extra bureauruimte.
Verder vindt u op deze verdieping 2 zeer ruime kinderkamers, van elkaar af te sluiten via een schuifdeur, op eiken parket en volledig voorzien van een bureau, strakke schabben en een kast. Deze kinderkamers delen samen een badkamer op de hal dewelke verder af te werken is. Het toilet werd reeds geplaatst, 2 lavabo-meubels zijn al aanwezig, enkel het bad of de douche dienen nog geïnstalleerd te worden.

Tweede verdieping:
De volgenden tussenverdieping werd ingericht als douchekamer met een apart toilet en extra voorzieningen voor het bijplaatsen van een bad. Verder bestaat deze tweede verdieping uit een hoofdslaapkamer. Deze is zeer ruim en voorzien van inbouwkasten met een schuifdeur naar een extra, nog af te werken badkamer. In deze laatste werden de voorzieningen reeds aangebracht voor een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche.
Hiernaast vindt u nog een kamer die momenteel dienst doet als extra woon/werk-kamer, maar perfect als vierde slaapkamer ingericht kan worden. Deze ruimte is voorzien van een strakke gashaard.

Bijzonderheden:
- Alle technieken en ruwbouw werden in 2018 vernieuwd, met de laatste nieuwe materialen aan de hoogste afwerkingsgraad. Welliswaar rekeninghoudend met het karakter van de woning en zijn unieke authentieke elementen
- Alle inbouwverlichting is van Delta Light
- Mooie Obumex keuken in strak marmer, voorzien van Miele en Zug-toestellen
- Alle ramen werden vernieuwd met sterke raamkaders, in de juiste verhouding met geluidsisollerend hoogrendementsglas.
- Overal sierradiatoren van Vasco

Erfgoed: https://id.erfgoed.net/erfgoedobjecten/214322

Vastgoed ID06/9349
Vraagprijs€ 1.650.000
WoningtypeVilla
Woonopp.455 m²
Perceelopp.211 m²
Bouwjaar1922
Slaapkamers4
Badkamers3
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC122 kWh/m²
Unieke code20191125
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Hillewaere Vastgoed Schilde Turnhoutsebaan 149-151, 2970 Schilde

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 12.30 Op afspraak
  • Zaterdag  Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Hillewaere Vastgoed Schilde