Prachtige energiezuinige gelijkvloerse villa op perceel van ca. 3670 m²Waterstraat 109, 2970 Schilde
Ref. 06/8833

Hillewaere Vastgoed Schilde
Vraagprijs€ 795.000
Perceelopp.3.670 m²
Woonopp.545 m²

Contacteer Hillewaere Vastgoed Schilde

Zeer ruime gelijkvloerse villa gelegen op de grens tussen Schilde en Zoersel met mooi aangelegde tuin rondom. De villa bevindt zich op een perceel van ca. 3 670 m² in een residentiële woonwijk en is voorzien van drie slaapkamers met badkamer. Achteraan in de woning is er een prachtig binnenzwembad met uitzicht op de tuin. Wat deze villa apart maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen zoals kasteelvloeren en massieve eiken constructies. Door het uitzonderlijk goede onderhoud doorheen de jaren is de kwaliteit van deze villa uitstekend.

Indeling gelijkvloers:

Via de inkomhal betreden we de woning. De inkomhal sluit aan op de prachtige centrale gang met kasteelvloer, waarmee de meeste kamers verbonden zijn. Er zijn twee gastentoiletten, een bureau, een linnenkamer, twee slaapkamers met badkamer en een berging met toegang naar de kelder. De woonkamer met oude Boomse tegels en open haard geeft uitzicht op de westelijk georiënteerde tuin. De grote raampartijen zorgen hier voor een prima lichtinval. De massieve eiken balkenconstructie geeft een authentiek karakter aan deze woonkamer. Aansluitend op de woonkamer bevindt zich de volledig uitgeruste eiken keuken. Verder is er nog een dubbele inpandige garage met wasruimte. Als kers op de taart is de woning voorzien van een groot inpandig zwembad ( 5 m x 10 m ) met fitnessruimte. De ruimte is voorzien van een bar en douche. Een filter-en ontvochtigingsinstallatie zorgen voor het perfecte onderhoud van dit verwarmde zwembad.
De plaatsing van zonnepanelen op de paardenstallen in de tuin en de isolatie in zowel de muren als het dak van de woning dragen bij tot meer energiezuinigheid.

Kelder:

De kelderruimte doet dienst als opslagruimte waar de CV-installatie en het centraal stofzuigsysteem zich bevinden.

Tuin:
De prachtig aangelegde tuin bevat drie bijgebouwen, namelijk de paardenstallen met plaats voor drie paarden, het bijgebouw met rieten dak dat als opslagruimte kan dienst doen (bv. voor mobilhome) en overdekt terras.

De energiekosten bedragen +-140 €/maand voor elektriciteit, wat zeer weinig is voor een villa van deze omvang. Dit doordat de elektrische vloerverwarming in combinatie staat met 27 zonnepanelen voorzien van groenstroomcertificaten. De facturen en berekeningen hieromtrent zijn te verkrijgen op kantoor van Hillewaere te Schilde.

Bijzonderheden:
-27 zonnepanelen met certificaten;
-putboring (150 m diep);
-twee automatische garagepoorten;
-gebruik hoogwaardige materialen;
-automatische zonneschermen;
-videofoon;
-dubbele beglazing;
-elektrische vloerverwarming;
-sproei-installatie;
-centraal uitgerust watersysteem.


Vastgoed ID06/8833
Vraagprijs€ 795.000
WoningtypeVilla
Woonopp.545 m²
Perceelopp.3.670 m²
Bouwjaar1985
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages2
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC445 kWh/m²
Unieke code20150819
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Hillewaere Vastgoed SchildeTurnhoutsebaan 149-151, 2970 Schilde

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 12.30 Op afspraak
  • Zaterdag  Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Hillewaere Vastgoed Schilde