Grimbergen I Lintkasteel 1850 Grimbergen
Ref. 3514787

Antwerp Sotheby’s International Realty
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.110.000 m²
Woonopp.850 m²

Contacteer Antwerp Sotheby’s International Realty

Het prachtig parkdomein 'Lintkasteel' dat bestaat uit de kasteelhoeve en een gerestaureerd gedeelte van het middeleeuws Lintkasteel, is gelegen op ± 11 ha met weiland, boomgaard en vijvers. 

De kasteelhoeve met bewoonbare oppervlakte van ± 460 m² bestaat uit een inkomhal, verschillende aangename leefruimtes met open haard, een ingerichte keuken en eethoek. De eerste verdieping bestaat uit een salon met open haard, de master bedroom met dressing en badkamer, drie slaapkamers, twee badkamers. Op de zolderverdieping is er nog een slaapkamer, linnenkamer en opbergruimte. Naast de woning bevindt zich de conciërgerie met leefruimte, keukentje, twee slaapvertrekken en badkamer. Aansluitend de garage voor twee wagens, een ruime berging met zolderruimte en twee paardenboxen met zadelruimte.

Een beetje verderop, in het park met grote vijver, bevindt zich het oude gerestaureerde gedeelte van het Waterkasteel met bewoonbare oppervlakte van ± 250 m² ingericht met grote polyvalente ruimte, ontvangstruimte met open haard, keuken, authentieke gewelfde wijnkelder. Op de bovenverdieping twee slaapkamers en twee badkamers, polyvalente ruimte en grote zolderruimte met een romaans gebinte van de 17de eeuw.Andere : goede bereikbaarheid naar Brussel en andere grote steden, rustige omgeving. Hier worden aandelen van een vennootschap, dat de volledige eigendom van het hieronder omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Vastgoed ID3514787
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.850 m²
Perceelopp.110.000 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers10
Badkamers6
Garages2
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Antwerp Sotheby’s International Realty Frankrijklei 93, 2000 Antwerpen

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 13.00 – 14.00 - 18.00 Enkel op afspraak
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Antwerp Sotheby’s International Realty