Centrum Gent nabij Sint-Baafskathedraal, luxueus gerenoveerde woning(en) uit de 17de en 18de eeuw. Kwaadham 105, 9000 Gent
Ref. 3621948

Carlo Eggermont
Vraagprijs€ 1.150.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.257 m²

Contacteer Carlo Eggermont

Centrum Gent nabij Sint-Baafskathedraal, luxueus gerenoveerde woning(en) uit de 17de en 18de eeuw.

Voor meer informatie mil naar info@carloeggermont.be
 
In het historisch centrum nabij de Zandberg, St.-Baafskathedraal en de Reep vinden we dit uniek pand (257 m2 BVO) met 3 slaapkamers, een perfecte balans tussen authenticiteit en luxe.
Dit historisch pand is een samenvoeging van 2 woningen uit de 17de en 18de eeuw dat in 2020 gerenoveerd werd met duurzame materialen en gevoel voor esthetiek.

We betreden de woning via de hal met stalen deuren die ons leidt naar de tweedelige polyvalente ruimte met afzonderlijk toilet. Deze ruimte, eveneens geschikt voor een vrij beroep of commerciële activiteit, omarmt je met de tijdloze charme van originele open haarden (voorziening gashaard), hoge plafonds en getrommeld parket. 
Aan de achterzijde van het handelsgedeelte vinden we de smaakvol ingerichte keuken met natuurstenen blad, een handige berging met aansluiting voor wasmachine en de toegang tot de kelder.
De stadskoer, bescheiden van formaat maar rijk aan gezelligheid, biedt een oase van rust en een doorgang naar de straat, waardoor de stadsdynamiek binnen handbereik blijft.
 
De trap leidt ons naar de eerste verdieping waar we de leefruimte met mezzanine treffen. Hier strekt het plafond zich uit tot in de nok, gedragen door zichtbare houten balken. De mezzanine dient momenteel als slaapkamer, aansluitend een badkamer met wastafel en douche waardoor dit geheel als slaapkamer met living kan functioneren.
Verderop de hoofdslaapkamer met op maat gemaakte dressing in notelaar en ensuite badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad, douche en toilet. Hierbij wordt de ruimte eveneens verrijkt door een authentieke open haard en een warme houten vloer. 
 
Het tweede verdiep bestaat uit een slaapkamer met technische berging dat mits kleine ingrepen nog ingericht kan worden naar badkamer. 
 
Kortom een woning met een indeling die handel en wonen naadloos van elkaar scheidt. De ideale omgeving voor ondernemers die vanuit huis hun zaak willen runnen.

Vastgoed ID3621948
Vraagprijs€ 1.150.000
WoningtypeVilla
Woonopp.257 m²
Terrasopp. -
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Renovatiejaar2023
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 773
EPC246 kWh/m²
Unieke code2039895
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Ja
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Carlo Eggermont