Karaktervolle villa met bijgebouwen grenzend aan Peerdsbos Bredabaan 107, 2930 Brasschaat
Ref. 23/2033

Rodenburgh Immobiliën
Vraagprijs€ 1.475.000
Perceelopp.5.121 m²
Woonopp.450 m²

Contacteer Rodenburgh Immobiliën

Riet gedekte villa met diverse bijgebouwen op een centrale ligging nabij het centrum van Brasschaat en grenzend aan het Peerdsbos.

Indeling
U betreedt de villa middels de centrale inkomhal met trap naar de verdieping. Vanuit deze sfeervolle inkomhal heeft u toegang tot diverse leefruimtes. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich een leefruimte welke is ingericht als gastenverblijf of appartement voor inwonende ouder, au-pair of inwonend personeel. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor een kantoor- of praktijkruimte. De ruime keuken bevindt zich aan de zijkant van de villa met aansluitend een ruime eetkamer met uitzicht over de tuin. Vanuit de keuken ook toegang tot tuin en terrassen, de keuken is volledig ingericht met diverse inbouwtoestellen. Centraal gelegen aan de achterzijde van de villa is er de ruime woonkamer met open haard en grote raampartijen naar tuin en terras. Aansluitend een TV kamer of familyroom alsook een dienstgang richting de garages.

Garages
De villa beschikt over een zeer ruime garage met ruimte voor 4 tot 6 auto's. Deze grote oppervlakte biedt mogelijkheden voor het uitbreiden van de woonruimte of wellicht als kantoor of praktijkruimte. De hierboven gelegen bergzolder biedt mogelijkheden tot uitbreiding als woonruimte of hobbyruimte mits plaatsing van een vaste trap.

Verdieping
Op de verdieping bevindt zich een ruime mastersuite bestaande uit een slaapkamer, dressingkamer en een royale badkamer. Aan de voorzijde van de villa bevindt zich een tweede suite met eigen voorzieningen, met tevens een mezzanine

Souterrain
De villa is grotendeels voorzien van kelders met enerzijds een aantal technische ruimtes en berging en anderzijds beschikt dit eigendom over een indrukwekkende wijnkelder alsook ontspanningsruimtes in deze ondergrondse verdieping.

Bijgebouwen
Aan de achterzijde van de villa bevinden zich drie bijgebouwen, één is een houten tuinberging, het grote bijgebouw welke volledig in stijl van het hoofdgebouw is gerealiseerd dient als tuinpaviljoen en beschikt over alle voorzieningen waaronder een volledig ingerichte keuken met diverse toestellen. Een derde bijgebouw, eveneens in traditionele bouwstijl, beschikt over voorzieningen zoals verwarming en is in gebruik als hobbyruimte of ontspanningsruimte.

Tuin en buitenruimtes
De villa en haar bijgebouwen zijn omgeven door een aangelegde tuin met volwassen beplanting en bomenbestand, alsook een vijverpartij met terras en paviljoen. Aan de achterzijde grenst het eigendom aan domein Peerdsbos en zodoende geniet men in de tuin van het uitzicht van bos en natuur. Meerdere terrassen laten u volop genieten van de gunstige zonligging en deze prachtige tuin met veel privacy.

Bijzonderheden
In de laatste jaren werd de villa deels gemoderniseerd en gerenoveerd; de CV installatie werd gemoderniseerd naar een condenserende gasketel. De sfeer van de villa is behouden, doch is er meer licht en ruimte gecreëerd door een aantal leefruimtes te restylen.
De woning biedt mogelijkheden voor kangoeroewonen met een aanwezig appartement (recent ingericht). Tevens zijn er vele mogelijkheden dankzij de bijgebouwen en het garagegedeelte (mogelijkheid tot bijkomende leefruimtes)

Meer inlichtingen via ons kantoor.

Vastgoed ID23/2033
Vraagprijs€ 1.475.000
WoningtypeVilla
Woonopp.450 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.5.121 m²
Bouwjaar1938
Renovatiejaar2022
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages4
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 6.162
EPC250 kWh/m²
Unieke code2873354
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Contacteer Rodenburgh Immobiliën