Prestigieuze nieuw te bouwen villa op een toplocatie! Holstraat 48, 8570 Anzegem
Ref. SC24

Mi Casa
Vraagprijs€ 1.254.232
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.Niet gekend

Contacteer Mi Casa

Exclusief wonen op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen met adembenemend uitzicht op landerijen! Zeer ruim perceel met perfecte oriëntatie.

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De leefruimte met gezellige zithoek en open keuken zijn imposant. De wasplaats biedt toegang via de carport en de berging. Op het gelijkvloers is een ruime slaapkamer met badkamer en dressing. Kan ook dienen als bureel of wachtplaats.

Op de verdieping zijn 4 slaapkamers voorzien, een apart toilet en badkamer met lavabo, bad en douche. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.

Ook een ruime kelder (+/- 100 m²) en carport zijn aanwezig, grote troef!

De prijs is excl keuken, registratierechten, notariskosten, BTW op de woning (6 % mogelijk!!), erelonen architect/landmeter, maatwerk en schilderwerken.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create.

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie ter goedkeuring.

Vastgoed IDSC24
Vraagprijs€ 1.254.232
WoningtypeVilla
Woonopp. -
Terrasopp. -
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Renovatiejaar -
Slaapkamers -
Badkamers-
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing Nee

Contacteer Mi Casa