Sublieme lage-energie nieuwbouwvilla 8301 Ramskapelle (Knokke-Heist)
Ref. 3317515

House of House Real Estate
Vraagprijs€ 2.279.000
Perceelopp.1.800 m²
Woonopp.515 m²

Contacteer House of House Real Estate


Deze nieuwbouwvilla is een unieke verzoening van architectuur en energiezuinig wonen. De ruimtes zijn royaal ingedeeld, perfect verbonden en zijn afgewerkt met prachtige materialen. Comfort en duurzaamheid gaan hier hand in hand.

Bij de bouw van deze villa zijn er vooraf drie belangrijke pijlers gesteld: een hoogstaande architectuur, een sterke relatie met de tuin en het omliggende landschap en een laag energieverbruik. Door de combinatie van passieve technieken en een geïntegreerd systeem van balansventilatie en luchtverwarming voldoet de woning vlot aan een lage-energienorm.

Gelijkvloers: prachtige hal met eiken trap en inkomdeur. Hier is een gastentoilet en vestiaire met toegang naar het bureau. Het bureau staat in verbinding met de woonkamer dankzij een glazen scheidingswand. Sfeervolle woonkamer in voleik parket met cassettehaard. De keuken is hypergeïnstalleerd en biedt vergezichten over het omliggende groene landschap dankzij de grote raampartijen (driedubbele beglazing). In de keuken werd gekozen voor volkeramische vloerbekleding. Er is een grote berging met aansluitingen en een aparte douchecel. Hier werd via een aparte poort ook een aansluitende fietsenberging voorzien.
Het grote schuifraam in de keuken leidt naar de tuin en het verwarmde zwembad. Het zwembad en de tuin worden uitgevoerd en aangelegd volgens huidig lastenboek en meetstaten (omranding in arduin, met automatisch dek uitgevoerd met zonnecollectoren, afm. 8 x 3 m).

Verdieping: prachtige hal met open ruimte, 4slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers voorzien van een ensuite badkamer en een dressing. Ruime mezzanine met afgewerkte opbergruimte, hier is een vaste trap naar een ruime zolder.

De gehele woning beschikt over een ingebouwde geluidsinstallatie met sturing. Er is vloerverwarming op boven- en benedenverdieping, met in elke ruimte een aparte aanstuurbare thermostaat, zodat de verwarming kan afgestemd worden op de levensstijl van de bewoners. 

De woning is voorzien van domotica (displays) met volgende functies;
* Sturing van verwarming, muziek, en alarm via touchscreens en gsm
* Uitgebreide verlichtingsmogelijkheden / creëren van sferen
* Sturing via Iphone / Ipad / smartphone
* Acties op een vast /variabel tijdstip van de week uitvoeren (timing / aanwezigheidssimulatie)
* Audio en videocamera -sturing in verschillende ruimtes
* Genereren van technisch alarm

Niet alle ruimtes/kamers worden in de fotogalerij getoond.

De ligging nabij het strand, winkels en recreatie is top. Op 15 minuten afstand van Brugge, Sluis en het Zwin.


 

Vastgoed ID3317515
Vraagprijs€ 2.279.000
WoningtypeVilla
Woonopp.515 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.1.800 m²
Bouwjaar2020
Slaapkamers4
Badkamers3
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer House of House Real Estate