Waals-Brabant I Ohain 1380 Lasne Ohain
Ref. 4341928

Brabant Sotheby’s International Realty
Vraagprijs€ 675.000
Perceelopp.1.972 m²
Woonopp.196 m²

Contacteer Brabant Sotheby’s International Realty

Dit oude karaktervolle landhuis met bijzondere charme geniet van een prachtige landelijke omgeving en is omringd door hectaren heuvelachtige landschappen van het slagveld van Waterloo. Gelegen op een terrein van ± 20 are, werd het huis van ± 200 m² door de eeuwen heen uitgebreid en gerenoveerd. Vandaag de dag zou het huis een paar interventies naargelang smaak en behoeften verdienen.

De woning biedt op het gelijkvloers een dubbele woonruimte, een eetkamer, een keuken en een bijkeuken, en op de eerste verdieping, drie slaapkamers en twee badkamers. De volumes onder dak zouden echter uitgebaat en ingericht kunnen worden. Deze levensoord, met snelle toegang tot Brussel en Waterloo, biedt een tijdloze sfeer die als poëtisch en exotisch zou kunnen worden samengevat.

Andere: verwarming met stookolie, aparte garage voor 1 auto en opslag, snelle toegang tot de grote verbindingswegen in een landelijke omgeving.

Met zijn prestigieuze villa's, staat de deelgemeente Ohain bekend om zijn aantrekkelijke landschappen. Zijn geclassificeerd dorpsplein wordt beschreven als één van de mooiste in België. De schoonheid van zijn valleien inspireert nog steeds vele kunstenaars.

Voor meer informatie en een bezoek, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op  (+32) 477 27 72 50.

Vastgoed ID4341928
Vraagprijs€ 675.000
WoningtypeVilla
Woonopp.196 m²
Perceelopp.1.972 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC416 kWh/m²
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Brabant Sotheby’s International Realty