Villa met kantoren / commerciële ruimten. Sint-Truidersteenweg 576, 3500 Hasselt
Ref. 2733075

Vestio
Vraagprijs€ 895.000
Perceelopp.4.535 m²
Woonopp.671 m²

Contacteer Vestio

Villa met kantoren / commerciële ruimten.

Villa met kantoren of commerciële ruimten (totale bruto oppervlakte ca. 900 m²) en aanpalend eiland op een eigendom van 45a 35ca.  Het gebouw heeft een totale netto oppervlakte van 671 m² waarvan het woongedeelte 366 m² en het kantoor (commercieel) gedeelte 305 m² bedraagt. Momenteel is de villa opgesplitst in 2 entiteiten, een woongedeelte met een oppervlakte van 513 m² en een kantoorgedeelte van 158 m².  De samenvoeging van de twee delen is eenvoudig terug uit te voeren.

Het centrum van Hasselt is vlot bereikbaar. In de onmiddellijke nabijheid zijn er een bushalte (200 m) en het treinstation van Alken (op 5 min - verbinding Hasselt- Brussel). De aansluiting met de snelweg E313 (Antwerpen-Luik) is op 5 min gelegen.
In de omgeving zijn er tal van voorzieningen zoals winkels, grootwarenhuizen, scholen,...

Op het perceel en het openbaar domein samen zijn er meer dan 20 parkeerplaatsen beschikbaar. 

Het pand is gelegen op een hoekperceel en heeft hierdoor een goede herkenbaarheid.   

Het gebouw werd in 2004 diepgaand gerenoveerd en omgevormd van dokterspraktijk naar architecten- en ingenieurskantoor alsmede woonruimten.

Het kantoorgedeelte bestaat uit 2 niveaus en is ingedeeld met burelen en landschapskantoren, vergader- en archiefruimtes, bibliotheek, keuken, dames- en herentoiletten Het commercieel gedeelte heeft een aparte toegang aan de Sint-Truidersteenweg.

De toegang tot de woning is langs een zijstraat van de Sint-Truidersteenweg, met name de Molenveldstraat.  Ook hier zijn parkeerplaatsen voorzien.  Verderop in de straat kan je via de automatische schuifpoort het perceel van de woning bereiken, bestaande uit 2 carports en vrije ruimte om te parkeren.  De tuin  aan de achterzijde is volledig omheind, het eiland wordt begrensd door de waterlopen Kleine en Grote Herk.

De indeling van de woning is als volgt: een ruime inkomhal verleent toegang naar de vestiaire met gastentoilet en de leefruimte in L-vorm met inbouwcassette op hout.  De vele raampartijen met  toegang naar het terras ( 55 m²) maken de ruimte erg aangenaam.  Van op het terras heb je een zicht op het natuurgebied met het aanliggend eiland, dat bereikbaar is via een brugje.  De keuken is voorzien van alle toestellen en beschikt over de aanliggende bergruimte, wasruimte en achterinkom.  Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers (waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van een lavabo), een ruime dressing ( en studeerkamer voor de kinderen)  badkamer, douchekamer en berging. ruime nachthal met toegang tot de bovenliggende zolderruimte. De zolder biedt ook nog heel wat opbergruimte  en kan door vervanging van het zolderluik door een draaitrap ingericht worden met bijkomende slaapvertrekken.  ( netto opp. van ca 73m² niet opgenomen in de cijfers)

De ruime badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo, bidet en design ligbad is vernieuwd in 2013.  Ook op deze verdieping heb je een apart toilet.  De kelderverdieping is ingedeeld in diverse burelen met glazen wanden en raampartijen waarlangs men naar buiten kan. Verder zijn er een  CV-ruimte, wijnkelder met koeling, ontspanningsruimte met hamam en een archief-bergruimte.  De woning is voorzien van kruipkelders.

Kortom, een uniek pand met vele mogelijkheden op een zeer goede ligging in Hasselt.

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Uniek pand, met uitstraling en tal van mogelijkheden naar invulling
+ Goede bereikbaarheid + Prachtige ligging met romantisch eiland in het groen
+ De woning is voorzien van domotica, toegangscontrole, camerabewaking,...
+ Aparte nutsvoorzieningen aanwezig in woning en kantoren/ commerciële ruimte.

Wenst u meer informatie of een bezoek ter plaatse? Neem contact op met Stephanie via het nummer 0474-73 64 84 of mail naar stephanie@vestio.com!

Vastgoed ID2733075
Vraagprijs€ 895.000
WoningtypeVilla
Woonopp.671 m²
Perceelopp.4.535 m²
Bouwjaar1980
Slaapkamers4
Badkamers1
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC197 kWh/m²
Unieke code20190402-0002147335-RES-1
OverstromingsgebiedEffectief gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Vestio Havermarkt 22, 3500 Hasselt

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 18.00
  • Zaterdag  Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Vestio