Luxueuze loft te Antwerpen! 2000 Antwerpen
Ref. W-02JTEL

Engel & Völkers Antwerpen-Centrum
Vraagprijs€ 1.295.000
Perceelopp.598 m²
Woonopp.548 m²

Contacteer Engel & Völkers Antwerpen-Centrum

Dit loftappartement gelegen op het derde en tevens hoogste verdiep, alsook het appartement/kantoor gelegen op het tweede verdiep, werd volledig gerenoveerd in 2006.
Het gebouw was een voormalig specerijen magazijn en dateert van de 19e eeuw. Het loftappartement + het kantoor/appartement op het tweede verdiep zijn één entiteit, dit met de mogelijkheid om beide op te splitsen tot 2 aparte entiteiten. De bewoonbare oppervlakte van de loft bedraagt ± 456 m² en van het appartement/kantoor ± 120 m².
Via een beveiligde lift, met gepantserde brandveilige deur, krijg je onmiddellijke toegang tot de riante loft. De loft strekt zich uit over de hele breedte en diepte van het gebouw, het originele dakgebinte is behouden en zichtbaar in heel de loft. De grote raam aan het zonnige zuid-terras van ca. 50 m² en de vele veluxramen zorgen voor een mooi lichtspel in de loft. Aansluitend aan het terras bevindt zich de mooie ingerichte keuken gelegen op een tegelvloer. De royale leefruimte gelegen op een authentieke 19e eeuwse houten vloer met grote open gashaard is een plek waar je ook volledig tot rust kan komen. Parallel naast de grote leefruimte bevindt zich een wijnkoelkast, technische ruimte, waskamer, toilet, ingemaakte kast en de toegang tot de traphal. Mezzanine die je betreedt via een mooie smeedijzeren trap omvat een slaapkamer met ingebouwde kasten, ensuite douchekamer en sauna. De masterbedroom eveneens op authentieke 19e eeuwse houten vloer met ingemaakte kasten en ensuite badkamer met een groot rond ligbad, dubbele lavabo met meubel en een inloopdouche.

Vastgoed IDW-02JTEL
Vraagprijs€ 1.295.000
WoningtypeLoft
Woonopp.548 m²
Perceelopp.598 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Engel & Völkers Antwerpen-Centrum Leopoldstraat 49, 2000 Antwerpen

  • Maandag - ZaterdagOpen van 10.00 - 18.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Engel & Völkers Antwerpen-Centrum