Ontdek deze UNIEKE EIGENDOM in hartje BEVEREN! Beversesteenweg 494-496, 8800 Beveren (Roeselare)
Ref. 2193403

Acasa Collection
Vraagprijs€ 555.000
Perceelopp.600 m²
Woonopp.429 m²

Contacteer Acasa Collection

Uitzonderlijke woning met veel mogelijkheden in centrum Beveren (Roeselare)! 

Deze oorspronkelijk 2 woningen werden na grondige renovatie als kangoeroewoning ingericht. Deze woning telt nu maar liefst 6 slaapkamers en 3 badkamers.

De hoofdwoning is door de uitbouw met de orangerie zeer lichtrijk en behaaglijk in alle seizoenen van het jaar. De tuin is smaakvol aangelegd en biedt je 100% privacy. Op het gelijkvloers treffen we achter de inkomhal een bijkomend sas dat onmiddellijk een serene toon slaat. De leefruimte met de halfopen keuken biedt ruimte voor een dynamisch gezinsleven. Kinderen kunnen zich hier rustig vermaken in de tuin of in de studie-/speelkamer. In de doorgang naar de garage is alles voorzien voor een 4de badkamer voor wie een jacuzzi of zwembad zou willen plaatsen. Hier treffen we ook een wijnkelder aan met een geautomatiseerd valluik. 

De tweede kleinere woning bereik je via een aparte inkomdeur of via de keuken van de hoofdwoning. De leefruimte en de keuken werden hier eveneens gerenoveerd. De slaapkamers en de badkamer moeten hier wat opgefrist worden. Eventueel kan zowel aan de grote woning als aan de kleine woning een dakterras gemaakt worden. 

De woning wordt verwarmd op gas met vloerverwarming en convectoren, de zolder werd geïsoleerd. Deze eigendom biedt heel wat troeven als kangoeroewoning, maar zeker ook voor vrije beroepen. 

Ontdek deze UNIEKE EIGENDOM in hartje BEVEREN! 

Bezoeken en bieden vanaf woensdag 15 juli t.e.m. zaterdag 18 juli op afspraak.
Bij interesse kun je een bod binnenbrengen via aankoopbelofte op kantoor of per mail tegen uiterlijk maandag 20 juli 12:00. De vermelde prijs is de richtprijs.

Voor meer informatie, contacteer Ingrid via 0477 47 01 65 of ingrid@albert-vastgoed.be

Vastgoed ID2193403
Vraagprijs€ 555.000
WoningtypeVilla
Woonopp.429 m²
Perceelopp.600 m²
Bouwjaar1932
Slaapkamers6
Badkamers3
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC302 kWh/m²
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Acasa Collection