Louise, luxe penthouse getekend "Marc Corbiau". rue souveraine 9 , 1050 Ixelles
Ref. V80000510

Hamilton Real Estate
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.227 m²

Contacteer Hamilton Real Estate

Tussen de Louizalaan en de Fernand Cocqplaats, op de bovenste verdieping van een eigentijds gebouw ontworpen door Marc Corbiau, bieden wij u een unieke locatie.
Dit penthouse van meer dan 277 m² biedt een prachtige leefruimte badend in het licht en genietend van een uitzonderlijk uitzicht over de daken van de stad, het bestaat uit een super-uitgeruste keuken, een eetkamer, een woonkamer die uitkomt op een groot terras. In het "nacht"-gedeelte bevinden zich een master suite met kleedkamer en complete badkamer, drie slaapkamers, een badkamer, een doucheruimte en een wasruimte.
 
Mogelijkheid om twee overdekte parkeerplaatsen en een kelder bij te kopen als opties.
Kenmerken: Lift die direct bedient het appartement, Liedsen aangepaste keuken, massief eiken parketvloer, dubbel-stroom systeem, video-intercom, vloerverwarming, versterkte deur, parkeerplaats en kelders,... Geschat GRP is laag energiegebruik. Nieuwbouw onderworpen aan dubbele belasting (kadastrale rechten en BTW op de bouw).
Ideaal gelegen, in een rustige straat van een aangename stadswijk waar prestigieuze merken en kleine winkels zich mengen, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en dicht bij de Europese instellingen.

Vastgoed IDV80000510
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeAppartement
Woonopp.227 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2018
Slaapkamers4
Badkamers3
Garages -
Douchekamers3

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Gemengd woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Hamilton Real Estate