Exclusief 3 - slaapkamerappartement met eigen verdieping en 3 badkamers. Rust en luxe in de Gentse binnenstadKouter 176, 9000 Gent
Ref. NB-5959-UV-2-5

Exclusive Living
Vraagprijs€ 1.545.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.236 m²

Contacteer Exclusive Living

Dit uniek appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 236 m² en een ruim terras van 47m². Dit terras geniet van een mooi zicht op de rustgevende binnentuin die zorgt voor een unieke en groene omgeving en voor privacy in deze bruisende stedelijke omgeving. De binnentuin bevat groenblijvende planten, hagen, bomen, struikvormige massieven en mooie grassen. Het geheel straalt rust en een esthetische schoonheid uit.
Vanuit een stijvolle inkomhal is er toegang tot een vestiaire, gastentoilet en de lichtrijke leefruimte. Via een groot raampartij stap je van de woonkamer op het groot terras. De grote open keuken is functioneel en luxueus ingericht met een kookeiland, eethoek en toegang tot het terras. In de keuken is er ook toegang tot een handige berging, de masterbedroom, juniorbedroom en toegang naar de eigen 3de verdieping.
De masterbedroom heeft een dressing en badkamer met ligbad, grote wastafel en inloopdouche. De juniorbedroom heeft een eigen badkamer met inloopdouche en toilet.
Op uw eigen verdieping van wel 42 m² geniet je van de luxe van een private slaapkamer met terras van 8 m². Deze suite heeft een inkomhal of leefruimte die toegang biedt tot een toilet en de slaapkamer. De slaapkamer heeft een bureauhoek en badkamer met inloopdouche en wastafel.
Stap Kouterdreef binnen en laat de stedelijke drukte van je afglijden. In elk appartement ligt de focus op de maximalisatie van het ruimtegevoel. Een regelrecht unieke woning in het hart van de Gentse binnenstad. Grote glaspartijen en een open grondplan in de verschillende leefruimtes garanderen een rijkelijke natuurlijke lichtinval en een mooi zicht op de omgeving, en dat zonder dat de privacy in het gedrang komt. De Kouterdreefappartementen zijn zo ontworpen dat de inkijk tot een minimum beperkt wordt. Elk appartement is voorzien van een veiligheidsdeur, een alarmsysteem, een ingebouwde kluis en een volledig geïntegreerd domoticasysteem.
Bij het appartement hoort ook een garagebox en een ruime berging met elektriciteitsaansluiting.
Een van de onbetwiste hotspots in Gent is De Kouter. Als belangrijk onderdeel van de historisch-culturele stadskern en epicentrum van het plaatselijke shoppinggebeuren vormt dit plein een meer dan unieke woon- en winkellocatie.

Vastgoed IDNB-5959-UV-2-5
Vraagprijs€ 1.545.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.236 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming-
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Exclusive LivingMaenhoutstraat 9, 9830 Sint-Martens-Latem

  • Maandag - DinsdagOpen van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 18.00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag - VrijdagOpen van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Exclusive Living