Uniek wonen omgeven door groen in een exclusieve en kleine residentie 9250 Waasmunster
Ref. RES56CR2110

1st Quality | RealtyDreamer®
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.8.400 m²
Woonopp.153 m²

Contacteer 1st Quality | RealtyDreamer®

Te midden de Heide van Waasmunster vinden we , omringd door het groen, het allerlaatste tuinappartement |-loft. De residentie Moorland is gelegen op een terrein van circa 8.400 m2. Vlak in de ‘gouden’ driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, én met de exclusieve luxe van rust, kleinschaligheid én privacy.
Bovendien is de architectuur atypisch waardoor de beleving van 2 riante moderne villa's zeer goed is geslaagd. Maar ook de beleving aan de binnenzijde moet niet onderdoen voor de architectuur langs buiten. Door de aanwezigheid van grote raampartijen, geniet men een fantastische lichtinval. Dit zorgt voor optimaal wooncomfort enerzijds én een fantastische blend tussen binnen & buitenomgeving anderzijds.
Verder geniet de loft de meest moderne technologie op vlak van energie, vloerverwarming, ventilatie, isolatie en domotica.
De verkoopprijs vermeld is exclusief registratierechten, notariskosten & BTW. Inclusief de vermelde prijs zit tevens één grote privatieve kelderberging. Om het plaatje volledig af te maken, beschikt deze residentie tevens over aparte buiten autostaanplaatsen, zowel als een riante inpandige garage met grote bijhorende bergruimte. Zin in meer informatie? Neem dan gerust contact op met Caroline op +32 (0) 495 55 74 98 of caroline@1stquality.be
(*) Virtuele Tour beschikbaar op aanvraag.Vastgoed IDRES56CR2110
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeLoft
Woonopp.153 m²
Perceelopp.8.400 m²
Bouwjaar2018
Slaapkamers2
Badkamers1
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woonpark
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

1st Quality | RealtyDreamer® Ruisstraat 134, 9140 Tielrode

  • Maandag - ZaterdagOpen van 09.00 - 19.00 Enkel op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer 1st Quality | RealtyDreamer®