Unieke interbellum villa met parktuin te Beringen Koolmijnlaan 158, 3580 Beringen
Ref. spir125

Engel & Völkers Noord Limburg
Vraagprijs€ 849.000
Perceelopp.7.821 m²
Woonopp.500 m²

Contacteer Engel & Völkers Noord Limburg

Deze parel uit het interbellum ligt op een groot perceel te midden van een prachtige parktuin met diverse charmante hoekjes en een eigen wellness-gedeelte met sauna en jacuzzi. Op zoek naar een tuin om in alle privacy samen van te genieten … deze vindt u hier!
Het woongedeelte van deze karaktervolle woning is verdeeld over 3 volwaardige verdiepingen. Wat onmiddellijk opvalt, zijn de hoge plafonds, de houten vloeren en de indeling die u veel flexibiliteit biedt. Daarnaast is de woning volledig onderkelderd. Aan bergruimte dus geen gebrek. Wie ruimte zoekt of wonen en werken in een standingvolle omgeving wil combineren, vindt hier ongetwijfeld zijn gading.
De benedenverdieping is momenteel ingericht voor professionele doeleinden, maar dit kan eenvoudig gewijzigd of gecombineerd worden. Een eye-catcher is ongetwijfeld de impressionante trappenhal met glasdak. Een ruime keuken met leefruimte, een salon met zicht op de tuin en een bureau behoren hier zeker tot de mogelijkheden.
Op de eerste verdieping vinden we de keuken met balkon, een grote en een kleine badkamer en 3 kamers terug die naar eigen wensen kunnen aangewend worden.
De tweede verdieping wordt gebruikt als slaapverdieping, met een masterbedroom met dressings, nog 2/3 slaapkamers en een badkamer.
Deze unieke woning is gelegen op een omheind perceel van maar liefst 78a21 met een straatbreedte van bijna 100m, waaronder nog 2 bouwpercelen van respectievelijk 8a17 en 16a12.

Vastgoed IDspir125
Vraagprijs€ 849.000
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.500 m²
Perceelopp.7.821 m²
Bouwjaar1929
Slaapkamers8
Badkamers2
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC431 kWh/m²
Unieke code20210131-0002364177-RES-1
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Gemengd woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Engel & Völkers Noord Limburg