Exclusieve triplex loft met prachtig terras Kleindokkaai 21, 9000 Gent
Ref. S-KLE-021-20129

IMMO-CVH
Vraagprijs€ 980.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.214 m²

Contacteer IMMO-CVH

Deze luxueuze loft, gelegen op de vierde, vijfde en zesde verdieping van een oud nijverheidsgebouw biedt een uitzonderlijk, panoramisch zicht op de Stad Gent, het water en de oude dokken. Authenticiteit, lichtinval, kwalitatieve materialen en grote terrassen zijn slechts enkele kernwoorden die centraal staan.

Het eigendom, gerenoveerd eind jaren ’90 van de hand van architect Stéphane Boens, wordt vandaag de dag gebruikt als kantoor maar kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Het biedt immers tal van grote, open en lichtrijke ruimtes die naar eigen wens kunnen worden ingericht.

Op het vijfde verdiep, waar men de loft betreedt, treft men de inkomhal met aanpalend de ruime vestiaire en het gastentoilet. Aansluitend bevindt zich de prachtig afgewerkte bibliotheek met ingewerkte open haard en prachtige ingemaakte kasten. Tevens is er hier ook een extra ruimte voorzien die kan dienen als wasplaats.
Via de interne trap betreedt men het vierde verdiep waar zich de ruime leef- en eetruimte bevindt alsook de moderne keuken (Obumex) die voorzien is van diverse inmaakkasten. Deze ruimtes bieden dankzij de grote raampartijen een uniek zicht op de stad. Tevens is er hier een tweede open haard aanwezig wat zorgt voor een gezellige sfeer en warmte voor de komende herfst- en winterperiode. Verder biedt dit verdiep een eerste slaapkamer voorzien van een ruime inloopdressing en badkamer. Deze laatste beschikt over een inloopdouche, lavabo en toilet.
Op het zesde en bovenste verdiep treft u een tweede slaapkamer die momenteel dient als vergaderruimte. Hier werd er ook een afgesloten toilet met lavabo voorzien en ruim ligbad. Dit verdiep is als het ware een penthouse, omringd door prachtige terrassen met unieke zichten.

Kortom, wie op zoek is naar een uitzonderlijke, luxueuze loft in Gent, moet beslist dit pareltje komen bezoeken.

Vastgoed IDS-KLE-021-20129
Vraagprijs€ 980.000
WoningtypeLoft
Woonopp.214 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar1875
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 2.729
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer IMMO-CVH