Oost-Vlaanderen I Kasteel9870 Zulte Olsene
Ref. 3539504

Antwerp Sotheby’s International Realty
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.150.000 m²
Woonopp.2.000 m²

Contacteer Antwerp Sotheby’s International Realty

Dit adembenemend 19de eeuws kasteel met slotgracht en vijver in de omgeving van Gent, biedt een bewoonbare oppervlakte van ± 2.000 m². Het kasteel en haar bijgebouwen liggen in een aangelegd privé park (± 15 ha) met een grote diversiteit aan bomen en planten. De uitzonderlijke restauratie werd in 2013 afgerond.

Vanop de grachtbrug kom je het kasteel binnen in een prachtige ontvangstruimte die toegang geeft tot meerdere salons, de kapel en een gastkeuken. De zeer huiselijk ingerichte kelderverdieping op waterniveau biedt naast een somptueuze leefkeuken met zithoek en eethoek, ook een wellness-ruimte met zwembad, sauna en toren-jacuzzi. Eveneens geeft dit niveau toegang tot een intiem terras en buitenzwembad dat als een vlot op de gracht ligt. Verder nog een wijnkelder, een wasruimte, een fietsstalling en toegang tot de garage met ruimte voor 10 wagens dat via een autolift op het voorplein bereikbaar is.
De grote houten trap in de inkomhal leidt naar 5 grote slaapvertrekken met dressing en eigen badkamer. Deze zijn ook via één van de 2 liften bereikbaar. De tweede verdieping heeft een ruime kantoor-bibliotheek, fitness en- cinemazaal, twee gastenkamers en keuken. De polyvalente zolder-verdieping onder het dak biedt een grote lichtrijke ruimte aan dankzij de grote ramen in het dak.
In het parkdomein van ± 15 ha bevinden zich eveneens een deels gerenoveerde hoeve en 2 gerenoveerde paviljoenen.

Aanvullend: vloerverwarming, smart home solutions en video-beveiligingstechnologie. Mogelijkheid tot aankoop van meubilair, huisgerei en decoratie.

Hier worden aandelen van een vennootschap, die het volledige eigendom van het omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dirk Hoebrechts op +32 (0) 475 23 23 96.

Vastgoed ID3539504
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.2.000 m²
Perceelopp.150.000 m²
Bouwjaar1854
Slaapkamers5
Badkamers5
Garages10
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Antwerp Sotheby’s International RealtyFrankrijklei 93, 2000 Antwerpen

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 13.00 – 14.00 - 18.00 Enkel op afspraak
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Antwerp Sotheby’s International Realty