Exclusief 4 - slaapkamerappartement met ruim dakterras. Rust en luxe in de Gentse binnenstadKouter 176, 9000 Gent
Ref. NB-5959-UV-4-3

Exclusive Living
Vraagprijs€ 1.765.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.272 m²

Contacteer Exclusive Living

Dit luxueus 4 slaapkamer appartement bevindt zich op de vierde verdieping en biedt een schitterend panoramisch zicht op de torens van Gent. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 272 m².
Stap binnen in een gevoel van luxe en exclusiviteit. Vanuit de ruime inkomhal is er toegang tot een gasten toilet, een handige berging, een aparte hal en een logeerkamer. De logeerkamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Via een glazen deur is er toegang tot de bibliotheek. Verder is er ook een trap die leidt naar het riante dakterras, dat als een oase ingebed is in de daktuin. Dit terras van 18 m² biedt u een romantisch zicht op de Gentse torens en stad. De daktuin bevat groenblijvende planten, hagen, bomen, struikvormige massieven en mooie grassen. Het geheel straalt rust en een esthetische schoonheid uit.
Door de glazen deuren krijg je toegang tot de bibliotheek die zich bevindt een open ruimte met grote raampartijen. Naast de bibliotheek bevindt zich de lichtrijke woonkamer, gezellige open keuken en eetruimte. De functionele keuken met kookeiland baadt in natuurlijk licht en er is toegang tot een handige berging.
De aparte hal biedt toegang tot een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, en drie slaapkamers.
De masterbedroom geniet van een eigen badkamer met ligbad, inloopdouche en brede wastafel. De juniorsuite heeft ook de luxe van een eigen badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Ook is er hier ruimte voor een gezellige zithoek. De derde slaapkamer in deze hal heeft ruimte voor een zithoek en bureau.
Stap Kouterdreef binnen en laat de stedelijke drukte van je afglijden. In elk appartement ligt de focus op de maximalisatie van het ruimtegevoel. Een regelrecht unieke woning in het hart van de Gentse binnenstad. Grote glaspartijen en een open grondplan in de verschillende leefruimtes garanderen een rijkelijke natuurlijke lichtinval en een mooi zicht op de omgeving, en dat zonder dat de privacy in het gedrang komt. De Kouterdreefappartementen zijn zo ontworpen dat de inkijk tot een minimum beperkt wordt. Elk appartement is voorzien van een veiligheidsdeur, een alarmsysteem, een ingebouwde kluis en een volledig geïntegreerd domoticasysteem.
Bij het appartement hoort ook een garagebox en een ruime berging met elektriciteitsaansluiting.
Een van de onbetwiste hotspots in Gent is De Kouter. Als belangrijk onderdeel van de historisch-culturele stadskern en epicentrum van het plaatselijke shoppinggebeuren vormt dit plein een meer dan unieke woon- en winkellocatie.

Vastgoed IDNB-5959-UV-4-3
Vraagprijs€ 1.765.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.272 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Slaapkamers4
Badkamers4
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming-
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Exclusive LivingMaenhoutstraat 9, 9830 Sint-Martens-Latem

  • Maandag - DinsdagOpen van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 18.00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag - VrijdagOpen van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Exclusive Living