Buitengewone villa met veel privacy 3140 Keerbergen
Ref. 0228 MCL

IMO Vastgoed Mechelen
Vraagprijs€ 2.190.000
Perceelopp.3.050 m²
Woonopp.661 m²

Contacteer IMO Vastgoed Mechelen

Instapklare high-end villa in meer- en golfomgeving.

Deze modernistische woning met unieke invulling biedt alle comfort en rust in een oase van groen en bos.

Bij het betreden van dit pand worden we meteen verbaasd door de dakramen naast de woonkamer en de aandacht voor bijzondere, exclusieve materialen. De leefruimte is voorzien van een mooie gashaard en wordt door een kastenwand gescheiden van de bureau-ruimte. Aansluitend is er een eetplaats met geweldige wijnkast, alsook een volledig uitgeruste keuken met speciale kookapparatuur.

Naadloos weggewerkt in de keukenwand vinden we een deur die toegang biedt tot de gelijkvloerse slaapkamer met eigen badkamer, de berging en wasplaats met koelcel en gelijkvloerse staanplaats voor de wagen.
De woning biedt alle moderne comfort en werd uitgerust met de nieuwste technieken waaronder alle voorbereidingen om een lift te kunnen installeren. Door de gebruikte technieken is de woning natuurlijk ook energiezuinig. (E50)

Op de eerste verdieping vinden we een ruime master-bedroom met eigen haard die 180° zicht biedt over de aangelegde tuin. Hierbij werd zowel een bad als douche voorzien met op het dakterras tevens een stoomcabine en whirlpool. Naast de badkamer vinden we een inloopdressing met indirecte verlichting en lichtkoepel voor overdag.

Behalve het bijzondere leefconcept met rijkelijke lichtinval overal op de bovengrondse verdiepingen, heeft de woning nog een ruime kelder dewelke langs binnen en met een autolift langs buiten toegankelijk is. Deze ruimte van 350 m2 kan aangewend worden tot een enorm atelier of een bijzondere stalplaats voor een prachtige autocollectie. Andere invullingen zijn natuurlijk ook mogelijk gezien er natuurlijk licht binnenvalt en er ook op de ondergrondse verdieping ramen voorzien zijn.


Vastgoed ID0228 MCL
Vraagprijs€ 2.190.000
WoningtypeVilla
Woonopp.661 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.3.050 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC75 kWh/m²
Unieke code24048-G-2016_4811/EP18437/A001/D01/SD001
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Contacteer IMO Vastgoed Mechelen