Appartement met terras in het renovatieproject Academie Academiestraat 1, 9000 Gent
Ref. 4836918

Immo Da Vinci
Vraagprijs€ 750.000
Perceelopp.195 m²
Woonopp.Niet gekend

Contacteer Immo Da Vinci

Ligging

Academie vormt een eigen stadswijk, een nieuw quartier, geheel in de traditie van het nabijgelegen Prinsenhof. Een plek pal in de stad waar bewoner en leefbaarheid centraal staan. Een plek om te wonen en tot rust te komen, waar men even naar de winkel kan. Waar men zijn buren kent. Een plek met ruimte en privacy op een boogscheut van het hart van de stad.

Het uitzicht van Academie wordt gedomineerd door de geslaagde combinatie van prachtig gerenoveerd erfgoed met weldoordachte nieuwbouw. De ambitie is om op een verantwoorde manier om te gaan met erfgoed, en tegelijkertijd een aangename en duurzame omgeving te creëren om in te wonen. Voor de renovatie van het op de site aanwezige erfgoed wordt samengewerkt met specialisten op het vlak van monumentenzorg. Voor de aanvullende nieuwbouw werd bewust gekozen voor een aantal verschillende duurzame projecten, ontwikkeld door een select gezelschap van gerenommeerde architecten en partners. Dit levert 7 unieke deelprojecten op die samen voor een gevarieerd woonaanbod zorgen

Op de site wordt er ademruimte gecreëerd door het structureel inplannen van een aantal pleinen, stukken natuur en de ruime doorgangen. Naast de twee met groen verfraaide erekoeren aan de voorgevel van de brandweerkazerne en de Academie, worden op de site nog drie grote tuinen aangelegd. Verder blijft er nog ruim voldoende plaats over voor private tuinen die dankzij hagen moeiteloos in de omgeving opgaan.

Indeling

Bij het binnenkomen van dit appartement valt onmiddellijk de patio op die eveneens een trap naar het dakterras voorziet.
Het dakterras geniet een wijds zicht en de hele dag zon.
De lichtrijke leefruimte en de mooie hoogtes maken de ruimte uiterst aangenaam.
Verder zijn er twee slaapkamers voorzien alsook 2 badkamers.

Voor meer info en/of bezoek bel : 0472 01 51 51

Vastgoed ID4836918
Vraagprijs€ 750.000
WoningtypeAppartement
Woonopp. -
Perceelopp.195 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Immo Da Vinci Sint-Denijslaan 1, 9000 Gent

  • Maandag - Zaterdag Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Immo Da Vinci