NIEUWBOUW WOONGELEGENHEID IN DE STAD, VERKOOP ONDER REGISTRATIE , 2800 Mechelen
Ref. 1699242

Projects ID
Vraagprijs€ 726.350
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.223 m²

Contacteer Projects ID

NIEUWBOUW WOONGELEGENHEDEN IN DE STAD, VERKOOP ONDER REGISTRATIE
Een mooi concept ontworpen door “MVH Architectenteam” waarbij de kracht van volume en ontpitting met een groene kern een meerwaarde geeft aan dit project.
Een architecturaal plan voor 2 wooneenheden met een verkoop van top afgewerkte woningen aan registratierechten 6% of 10 %.
Het hoofdgebouw vooraan is een open structuur met diverse woonniveaus, meerdere terrassen en een huislift. Met een bruto bewoonbare opp. van 223,86 m2 en een gevel van 7,40 m kan de privé bewoning ook met een professionele activiteit worden gecombineerd. Het gelijkvloers, een inkomhal met berging onder de trap, lift en vuilnisberging. De eerste verdieping, keuken voorzien van spoeltafel met mengkraan, vitrokeramische kookplaat, multifunctionele oven, recirculatie dampkap met koolstoffilter, koelkast met vriesvak en vaatwasser, met eetkamer, toilet, berging met aansluiting voor wasmachine, trappenhal en lift, berging 2 en vide. De tweede verdieping, leefruimte/ zithoek, toilet 2, badkamer, trappenhal en lift, berging 3 en slaapkamer 1. Derde verdieping, nachthal, trappenhal en lift, toilet 3, badkamer 2, slaapkamer 2 en slaapkamer 3.
Een parkeerplaats (extra aan te kopen €20.500,-) + fietsenstallingen
Huidige EPB peil is berekend op 28E (woning vooraan en 24E (woning achteraan) dit betekent 50% KI te betalen gedurende 5 jaar.
Zonnepanelen kunnen geplaatst worden in optie om het E-peil onder 20E te bekomen.
Woning vooraan is voorzien van een lift. Beide woningen worden niet voorzien van gas want er zal een lucht- water warmtepomp aanwezig zijn en beschikken over ventilatiesysteem D.

Wenst u meer informatie over dit prachtige project, maak dan nu een afspraak via 015/490 900

Vastgoed ID1699242
Vraagprijs€ 726.350
WoningtypeVilla
Woonopp.223 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2022
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Ja
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Projects ID