Kwalitatief wonen aan het Belfort | Brugge Centrum 8000 Brugge
Ref. spir2582

Engel & Völkers Brugge
Vraagprijs€ 509.250
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.120 m²

Contacteer Engel & Völkers Brugge

In het diepe centrum van de Brugse binnenstad in de schaduw van het Belfort, vinden we dit renovatieproject met zes woonentiteiten. De 16e-eeuwse gebouwen worden met respect voor het verleden gerestaureerd en gerenoveerd tot wonderlijke appartementen. De statige buitenzijde blijft bewaard en historische elementen aan de binnenzijde worden harmonieus gecombineerd met hedendaags wooninterieur.
Via de imposante poort in Kartuizerinnenstraat krijgt u een grootse toegang tot de appartementen. De appartementen worden in de hoogste graad afgewerkt met oog voor detail en high-end uitrusting. De projectontwikkelaar ondersteunt u om uw wooneenheid naar uw smaak en voorkeur af te werken.
Het binnenplein wordt een standingvolle binnentuin met aangepaste sfeerverlichting. Tevens wordt er een ondergrondse parkeergarage met autolift voorzien.
De wooneenheden zijn toekomstgericht en kunnen in een handomdraai en zonder enige technische aanpassing omgevormd worden tot een volwaardige assistentiewoning met uitmuntende dienstverlening. En dit op het moment wanneer u als bewoner het wenst.

Dit renovatieproject maakt deel uit van toekomstig projectgeheel bestaande uit nieuwbouw- en renovatieappartementen. De oplevering van de zes wooneenheden zou worden voorzien in het voorjaar 2021. De verkoop verloopt volgens het regime van registratierechten. Er werd reeds 70 % van de wooneenheden verkocht.

Kwalitatief en ruim wonen in het hart van de Brugse binnenstad.

Vastgoed IDspir2582
Vraagprijs€ 509.250
WoningtypeAppartement
Woonopp.120 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2021
Slaapkamers2
Badkamers1
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Engel & Völkers Brugge Noordzandstraat 16, 8000 Brugge

  • Maandag - ZaterdagOpen van 10.00 - 18.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Engel & Völkers Brugge