Luxe villa op maat te koop in Woesten Elverdingestraat 36, 8640 Woesten
Ref. 2127139

M Villa
Vraagprijs€ 625.000
Perceelopp.1.421 m²
Woonopp.180 m²

Contacteer M Villa

Dit ruime perceel van 1.421 m² bevindt zich in een landelijke en open omgeving in Woesten, vlakbij Ieper en op een half uurtje van onze Belgische Kust. De prijs van de grond is €175.000, exclusief notariskosten en registratie. De constructieprijs begint vanaf €625.000 voor een bebouwde oppervlakte van 180 m², exclusief btw en notariskosten. 

De schetsen zijn speciaal ontworpen voor deze grond, maar ziet u het toch wat anders of houdt u meer van een landelijke villa? Dat kan! Projectontwikkelaar M VILLA bouwt steeds villa's op maat, dus ook deze plannen kan u volledig aanpassen naar uw noden en wensen. Daarenboven voldoet de villa steeds aan de strengste energienormen (BEN-villa)! Zo draagt u uw steentje bij aan het milieu en bespaart u in uw portefeuille. 

Breng gerust een bezoekje in één van onze kijkvilla's om onze premium afwerking zelf te ervaren. Samen bekijken we vrijblijvend alle mogelijkheden voor de realisatie van uw luxevilla. M VILLA ontzorgt u tijdens het volledige bouwproces. Neem zeker ook een kijkje op de website van M VILLA: mvilla.be

Vastgoed ID2127139
Vraagprijs€ 625.000
WoningtypeVilla
Woonopp.180 m²
Perceelopp.1.421 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers -
Badkamers-
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer M Villa