Brussel I Kasteel Linkebeek 1630 Linkebeek
Ref. BE376984

Antwerp Sotheby’s International Realty
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.15.000 m²
Woonopp.1.300 m²

Contacteer Antwerp Sotheby’s International Realty

Het kasteel van Linkebeek, gelegen in een geklasseerd park van ± 1,5 ha met eeuwenoude bomen is een unieke plek vlakbij de Europese hoofdstad en biedt een oase van rust en privacy. Het kasteel met bewoonbare oppervlakte van ± 1.300 m² werd in 1860 gebouwd en werd volledig gerenoveerd met behoud van zijn charmes en historische elementen.

De ruime inkomhal, afgewerkt in Art-Deco stijl, geeft toegang tot de verschillende leefruimtes met open haarden en gedecoreerde hoge plafonds waaronder een groot salon, zithoek, twee bureauruimtes, eetkamer, ontbijthoek, volledig geëquipeerde keuken met aansluitend een bijkeuken. De eerste verdieping bestaat uit de masterbedroom met twee dressings en een badkamer die toegang geeft tot een ruim zonneterras, twee slaapkamers met een badkamer en aparte dressing. De tweede verdieping werd volledig ingericht met een atelier, hobbykamer, twee suites met badkamer en dressing, een kitchenette en nog een extra polyvalente ruimte. De benedenverdieping biedt een volledig appartement met aparte ingang dat dienst kan doen als conciërgewoning met living, twee slaapkamers en badkamer en keuken.

Andere : een geclimatiseerde wijnkelder, waskelder met rechtstreekse toegang naar buiten en een garage voor drie wagens en alarm.

Hier worden aandelen van een vennootschap, dat de volledige eigendom van het hieronder omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dirk Hoebrechts op +32 (0) 475 23 23 96.

Vastgoed IDBE376984
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.1.300 m²
Perceelopp.15.000 m²
Bouwjaar1860
Slaapkamers8
Badkamers5
Garages3
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Antwerp Sotheby’s International RealtyFrankrijklei 93, 2000 Antwerpen

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 13.00 – 14.00 - 18.00 Enkel op afspraak
  • Zaterdag - ZondagGesloten

Contacteer Antwerp Sotheby’s International Realty