PENTHOUSE te BRUGGE Sint-Annarei 25, 8000 Brugge
Ref. TK/LO/LD/0615

Albert
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.178 m²

Contacteer Albert

ALBERT stelt u met veel vreugde deze fantastische penthouse voor gelegen in het Historische Centrum van Brugge (Sint - Annarei).

In deze kleinschalige residentie komt u binnen via de grote poort in de imposante inkomhal waar je onmiddellijk de grandeur van weleer opsnuift.

Met uw wagen is het gebouw bereikbaar via de Blekersstraat (straat van Café Vlissinghe, oudste café van Brugge). Eens u uw auto geparkeerd hebt in de gemeenschappelijke garage komt u via de binnentuin langs de achterzijde van het appartementsgebouw binnen.

De lift brengt u naar de derde verdieping waar u de gemeenschappelijk hall deelt met twee eigenaars. Eénmaal u het appartement betreedt, krijgt u, via de inkomhal, toegang tot de leefruimte waar u betoverd wordt door het prachtige zicht op de Spiegelrei en de Sint - Annarei.

De afgesloten keuken bevindt zich centraal in het appartement en is volledig uitgerust. Op dezelfde verdieping bevinden zich tevens twee slaapkamers met bijhorend badkamer en/of douchekamer.

In de inkomhal hebt u tevens de mogelijkheid om de trap naar het privatieve dakterras te nemen. Vanop dit ingesloten terras overschouwt u de ganse binnenstad. De dakverdieping herbergt een bijhorende studio met inbegrip van badkamer.

Een budget om het geheel op te frissen kan voor kandidaat kopers wenselijk zijn. De ligging en de zichten verkopen zichzelf.

Vraag je bezoek aan en neem contact met Luc Devroe.

Vastgoed IDTK/LO/LD/0615
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypePenthouse
Woonopp.178 m²
Terrasopp.12 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar1850
Renovatiejaar -
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 1.232
EPC579 kWh/m²
Unieke code20230605
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing Nee

Contacteer Albert