Uitzonderlijk eigendom met zwembad, boomgaard en weiland 1380 Lasne
Ref. 4937239

James Realty Countryside
Vraagprijs€ 2.600.000
Perceelopp.11.000 m²
Woonopp.500 m²

Contacteer James Realty Countryside

Afgeschermd van alle blikken, aan het einde van een privé oprijlaan, gelegen in het hart van een uitzonderlijke groene omgeving van bijna 3 hectare, maar toch aan de poort van de stad met uitstekende toegangsfaciliteiten, zijn wij verheugd u dit prachtige eigendom voor te stellen dat profiteert van een kalme en serene omgeving ver weg van alle drukte, met voor het grootste deel weilanden en boomgaarden zover het oog kan zien. Het hoofdgebouw op een perceel van meer dan een hectare bestaat uit een verwarmd buitenzwembad, een prachtige villa met lift ontworpen door de architect Olivier Dwek bestaande uit 5 of 6 slaapkamers en verschillende doucheruimtes, een lichte grote woonkamer met open haard en uitzicht op het terras en de tuin, een aparte eetkamer die plaats biedt aan 14 gasten, een grote super uitgeruste keuken met zijn ontbijthoek, een kantoor. Deze villa wordt gecompleteerd door een bedrijfsappartement met twee aparte ingangen, een garage voor twee auto's, talrijke parkeerplaatsen buiten. Rustig en charmant. Zeldzaam eigendom!

Het eigendom:
Architectenwoning (+/- 500m2 woonoppervlak) op een perceel van meer dan 1 hectare
Verwarmd zwembad
Boomgaard en weiland
5 of 6 slaapkamers
Functioneel plat
Garage voor twee auto's
Talrijke parkeerplaatsen
Andere: een bijgebouw, een houtopslagplaats, een visvijver, een boomgaard met een afdak, een weide, een stookruimte, een wasruimte, kelders, een bewakingssysteem, twee recente verwarmingsketels, EPB in uitvoering


De buurt:
La Hulpe, op 15 km van Brussel, is een gemeente in Waals-Brabant gelegen aan de rand van het Zoniënwoud, niet ver van het Solvaypark en de Stichting Folon. De gemeente wordt vaak "De poort naar de Brabantse Ardennen" genoemd.

De informatie is louter informatief en niet contractueel

Vastgoed ID4937239
Vraagprijs€ 2.600.000
WoningtypeVilla
Woonopp.500 m²
Terrasopp. -
Perceelopp.11.000 m²
Bouwjaar2003
Renovatiejaar2011
Slaapkamers5
Badkamers3
Garages1
Douchekamers3

Kadastraal Inkomen-
EPC337 kWh/m²
Unieke code20220617015654
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Contacteer James Realty Countryside