Walloon Brabant I Lasne 1380 Lasne Ohain
Ref. 4231934

Brabant Sotheby’s International Realty
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.4.000 m²
Woonopp.241 m²

Contacteer Brabant Sotheby’s International Realty

Gelegen niet ver van de Messager van Brussel, heeft de villa een bevoorrechte landelijke omgeving niet ver van alle voorzieningen. De toegang tot een terrein van ± 40 zijn, een waar juweeltje van groen met uitzicht op een dennenbos en velden zo ver het oog bereikt. Met deze omringde sfeer wordt de villa MI CASA van ± 241 m² aan de gewenste sfeer van villa's in de typische New England-stijl.

U het huis binnenkomt, wordt u meegesleept door het licht, aangezien alle woonkamers op het gericht zijn. Een grote hal leidt natuurlijk naar de eetkamer, die aan de ene kant op de keuken met zijn centrale eiland en aan de andere kant op een woonkamer met zijn open haard. Van beneden heeft ook een bijkeuken en een dubbele garage. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en twee badkamers met douche en een kantoorruimte.

Andere: PEB A - gasverwarming (mogelijkheid PAC) - conform elektrische installatie - waterontharder - aangesloten op de riolering - wijk van woonwijk - mogelijke uitbreiding ( ±120 m² en ± 40 m²).

Met zijn prestigieuze villa's staat de deelgemeente Ohain bekend om zijn aantrekkelijke landschappen. Zijn geclassificeerd dorpsplein wordt genoemd als één van de mooiste in België. De schoonheid van zijn valleien inspireert nog steeds vele kunstenaars.

Voor meer informatie en een bezoek kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 (0) 477 27 72 50.

Vastgoed ID4231934
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeVilla
Woonopp.241 m²
Perceelopp.4.000 m²
Bouwjaar2016
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages2
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC82 kWh/m²
Unieke code20180829504834
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Brabant Sotheby’s International Realty