Wonen en genieten langs de Leie Groeningestraat 1, 8500 Kortrijk
Ref. 2504968

Immogra
Vraagprijs€ 730.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.169 m²

Contacteer Immogra

De Broeltorens vormen een van de belangrijkste bezienswaardigheden en iconen van de stad en zijn samen met de Artillerietoren de enige overblijfselen van de middeleeuwse stadswallen omheen de oude stad.

Met het nieuwbouwproject One Broel geeft de project ontwikkelaar Immogra deze plek nieuwe allure met een mix aan woningen, kantoren en winkels.

Nieuwe doorsteken voor fietsers en voetgangers versterken de verbindende rol van deze woonplaats tussen het centrum van Kortrijk en Gent.
Dit appartement is gelegen in gebouw de Ode. Prachtige verzichten over de Leie, Leieboorden en Broeltorens, met zijn Zuid- West oriëntatie beschikt dit appartement over een bijzondere troef van 30m² terras. Mede door de 2,70m plafondhoogte en mooie glaspartijen krijgt u bijzonder veel lichtinval in de appartementen.
Dit appartement bevat 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 bergingen en een mooie open leefruimte die uitgeeft op de mooie aangelegde binnentuin en Leieboorden. Deze parel is zeker een bezoekje waard ! Aarzel niet en bezoek eveneens ons modelappartement op afspraak.
 

Vastgoed ID2504968
Vraagprijs€ 730.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.169 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Slaapkamers3
Badkamers-
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet medegedeeld
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming-
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Immogra