Unieke eigendom met 415m² woonopppervlakte in Gent-centrum! Jodenstraat 2 bus C, 9000 Gent
Ref. 4254578

Cornelis & Partners
Vraagprijs€ 890.000
Perceelopp.415 m²
Woonopp.415 m²

Contacteer Cornelis & Partners

BELANGRIJK : Alle bezoeken vinden plaats onder de nodige veiligheidsvoorschriften, waarbij we zeker de social distancing en de hygiënemaatregelen moeten naleven! Meer informatie vindt u op onze site www.cornelis-partners.be!

In de Historische binnenstad van Gent, aan het François Laurentplein vindt men dit riante appartement met een vloeroppervlakte van maar liefst 415m². De Jodenstraat zelf is een rustige zijstraat zonder doorgaand verkeer, waardoor het zeer aangenaam vertoeven is op het ruime terras van 25m². Via de lichtrijke patio bereikt men de grote leefruimte van 78m² met hyper geïnstalleerde open keuken. Verder bestaat het appartement uit een aparte saunakamer, biljartzaal met apart toilet en drie ruime slaapkamers met eigen badkamer voorzien van ligbad en toilet. Dit appartement is met kwalitatieve materialen afgewerkt.

Het ruim, moderne appartement biedt naast huisvesting nog tal van andere mogelijkheden aan: dit appartement leent zich ook uitstekend als kantoorruimte voor vrije beroepers (advocatenkantoor/architectenbureau/medische beroepen/…) de combinatie van wonen en werken is hier perfect te realiseren.

Verder is er ook een mogelijkheid tot de aankoop van twee aparte, ondergronds staanplaatsen. EPC nog in opmaak, het appartement is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Laat u verrassen door deze unieke parel op de vastgoedmarkt!

Voor meer informatie of een bezichtiging, contacteer Bruno 0495/12.20.64

Vastgoed ID4254578
Vraagprijs€ 890.000
WoningtypeVilla
Woonopp.415 m²
Perceelopp.415 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers3
Badkamers3
Garages2
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen€ 2.864
EPC222 kWh/m²
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Andere
Voorkooprecht Ja
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Cornelis & Partners