Instapklare herenwoning met mooie gevelbreedte op toplocatie te Berchem-Antwerpen Ferdinand Coosemansstraat 26, 2018 Antwerpen
Ref. spir3916

Wellimmo
Vraagprijs€ 665.000
Perceelopp.128 m²
Woonopp.285 m²

Contacteer Wellimmo

De grondplannen, EPC* (dateren nog van voor de vernieuwing ketel en dakisolatie) en EK kan je terugvinden bij de downloads op www.wellimmo.net.


Authentiek en klassevol wonen? Say no more. Dit pas gerenoveerde herenhuis heeft niet alleen een prachtige gevel, het is zelfs nog mooier langs de binnenkant. Van the bigger picture tot de kleinste details, dit elegante pand heeft het allemaal.

Alsof dat nog niet genoeg was, ligt deze burgerwoning in de gewilde regio tussen het Groen Kwartier en de Brouwerij De Koninck-site. Je bent zo in en uit de stad, scholen, openbaar vervoer en winkels liggen binnen handbereik. Hou je van groen maar wil je het stadsleven niet opgeven? Dan heb je een match: het Albertpark en het Harmoniepark liggen om de hoek.

De stijlvolle stenen vloer trekt meteen de aandacht bij het binnenkomen. Je passeert een vestiaire waar je ook je fiets kwijt kan, en een gastentoilet. Aan de rechterkant ga je binnen in de gezellige woonkamer met open haard. De houten plankenvloer en de prachtige maatwerk bibliotheek geven de leefruimte een vintage look. Hier kijk je via twee grote raampartijen uit op de orangerie, die ook dienst doet als eetplaats. In de wintertuin is de lichtinval grandioos. Het is er het hele jaar door heerlijk vertoeven, en in de zomer nodigt de stadskoer je uit om buiten te zitten. Achteraan nodigt de keuken met La Cornue-fornuis en eigenzinnige tegelvloer je uit voor een maaltijd. Ook hier zijn het de details die zorgen voor een authentieke woonbeleving. Tot slot is er de bijkeuken, die je kan samenvoegen met de keuken als je dat wenst.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers, waarvan één momenteel ingericht als dressing. In deze kamers ontmoeten klassiek en modern elkaar. Het samenspel van het karaktervolle parket, de unieke afwerking en de abstracte inrichting zorgen ervoor dat deze ruimtes tot de verbeelding spreken. In de badkamer ontspan je je in het mooie ligbad, of neem je een snelle douche. Er is een apart toilet op de gang.

Verdieping twee, een polyvalente ruimte (50m²), maakt dit huis ideaal voor de combi wonen-werken. Iedereen die van thuis uit werkt zal zich hier als een vis in het water voelen. Je kan deze etage ook gemakkelijk indelen in meerdere aparte kamers met een extra badkamer.

Instapklaar, een gunstige ligging, royale ruimtes, mooie materiaalkeuzes. Een kelder. Wordt dit herenhuis jouw thuis?

Het pand is uiterlijk zes maanden na de ondertekening van de verkoopovereenkomst beschikbaar.

Wil je meer info of een afspraak ter plaatse? Bel naar 03/225.00.68 of mail naar info@wellimmo.net.

Vastgoed IDspir3916
Vraagprijs€ 665.000
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.285 m²
Perceelopp.128 m²
Bouwjaar1911
Slaapkamers6
Badkamers1
Garages -
Douchekamers1

Kadastraal Inkomen€ 818
EPC293 kWh/m²
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Wellimmo Tavernierkaai 2 29, 2000 Antwerpen

  • Maandag Open van 09.00 - 17.00
  • Dinsdag - VrijdagOpen van 09.00 - 12.30 – 13.30 - 17.00
  • Zaterdag  Op afspraak
  • Zondag Gesloten

Contacteer Wellimmo