Luxe appartement van 230 m2 met 3 slaapkamers in het uniek project Pandstraat 9, 2000 Antwerpen
Ref. Pandstraat 9

Reds
Vraagprijs€ 2.950
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.230 m²

Contacteer Reds

U vindt de volledige beschrijving terug op onze website: www.reds.be

The Green werd ontwikkeld op de voormalige site van de Posterijen, tussen de Groenplaats en de Lombardenvest. Liefhebbers van Antwerpen worden hier dan ook serieus in de watten gelegd, met een uniek uitzicht op zowel de Kathedraal, de Boerentoren als de Oudaan.

The Green bevindt zich werkelijk in het kloppende hart van de stad. Via de Groenplaats van Pieter Paul Rubens ben je zo op het hippe Zuid, het trendy Eilandje of op de Vogelenmarkt, waar je in het weekend verse inkopen kan doen. Ondanks de centrale locatie is de projectontwikkelaar erin geslaagd om een oase van rust te creëren. Midden in de stad is dit het summum van een unieke beleving creëren.

Het appartement van 230 m2 geniet van grote raampartijen waardoor u kunt genieten van mooie uitzichten. Het project is in 2022 opgeleverd waardoor alles gloednieuw is. De keuken inclusief keukeneiland wordt begin september geplaatst. De gashaard in de leefruimte maakt het werkelijk fantastisch vertoeven. Zowel in de winter als in de zomer geniet u van de voordelen van een loggia, het afgesloten terras nodigt uit om gezellig te tafelen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een extra bergruimte waar alsook de technische installatie zich bevindt.

Daarnaast vinden we 3 ruime slaapkamers terug waaronder de master met ensuite badkamer, dressing EN een privaat terras dat uitkijkt op de de Kathedraal en de binnentuin. Bijkomend is er nog een tweede badkamer en een extra toilet aanwezig. Aan ruimte, lichtinval en vergezichten geen gebrek.

De binnentuin op hoogte kan eveneens gebruikt worden door de bewoners van dit unieke project. Rust en natuur staan hier centraal. Ondergronds kan u gebruik maken van een autostaanplaats + een extra bergruimte. Hiervoor wordt 200 euro/maand aangerekend. De maandelijkse kosten voor onderhoud van het gebouw moeten nog bepaald worden. Lichtarmaturen worden nog geplaatst.

U bent van harte welkom om dit pareltje samen met ons te komen ontdekken.

Voor meer info over dit pand of een bezoek ter plaatse kunt u contact opnemen met Jakob op 0483 488 249 of jakob@reds.be

Vastgoed IDPandstraat 9
Vraagprijs€ 2.950
WoningtypeAppartement
Woonopp.230 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar2022
Slaapkamers3
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing Nee

Contacteer Reds