Herenhuis te Brugge Engelsestraat 5, 8000 Brugge
Ref. 2096518

Acasa Collection
Vraagprijs€ 1.295.000
Perceelopp.140 m²
Woonopp.324 m²

Contacteer Acasa Collection

Uniek Herenhuis met Bourgondisch Kruis interieur te Brugge 

Deze sfeervolle stadswoning met neo-classicistische gevel (1847) toont ons het absolute summum van comfort en schoonheid op een topligging nabij de Sint-Walburgakerk. De totaalrenovatie van de woning werd feilloos ingezet met een ontwerp van het Bourgondisch Kruis en werd met liefde begeleid, dat ervaart u in elke kamer, tot in het kleinste detail.

Het interieurontwerp werd doorgevoerd met behoud en toevoeging van authentieke elementen. De uitvoering met luxueuze topmaterialen spreekt voor zich en herbergt hedendaagse technieken zoals domotica, een driedubbel verwarmingssysteem en een handig verlichtingssysteem. 

De inkomhal met blauwstenen vloer leidt u naar de stijlvolle wenteltrap tot aan de derde verdieping. Op het gelijkvloers is er een ruim salon met brede schouw en een sublieme leefkeuken in massieve witsteen met werkeiland en toptoestellen. Deze ruime leefkeuken connecteert dankzij het brede schruifraam met een zinnestrelende  terrastuin (voorzien van zonneluifels, Medici-ornamenten en een warmtestraler) met de mooiste  geleide steeneiken.

Op de eerste verdieping is  er een masterbedroom met royale badkamer en een aparte welnessroom met jacuzzi en een infraroodsauna. Het aansluitende zonneterras laat u ver mijmeren over Brugge en is voorzien van een buitendouche.Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, een badkamer en een praktische "laundryroom". Op de derde verdieping is er tenslotte nog een vierde slaapkamer/hobbyruimte/bureau. 

Er is een garage aanwezig met geautomatiseerde poort. De woning voorziet vloerverwarming en een ingebouwde muziekinstallatie. Tot slot is er zowel luchtverwarming als airconditioning met warmtepomp en een aparte afzuiggroep voor de keuken en de badkamers. 

 

Vastgoed ID2096518
Vraagprijs€ 1.295.000
WoningtypeHistorisch gebouw
Woonopp.324 m²
Perceelopp.140 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers4
Badkamers2
Garages1
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC218 kWh/m²
Unieke code20190824-0002188501-RE-S
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning Ja
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Contacteer Acasa Collection