Superieur en exclusief 2 - slaapkamerappartement met ruim terras. Rust en luxe in de Gentse binnenstadKouter 176, 9000 Gent
Ref. NB-5959-KZ-2-2

Exclusive Living
Vraagprijs€ 2.230.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.279 m²

Contacteer Exclusive Living

Stap Kouterdreef binnen en laat de stedelijke drukte van je afglijden. In elk appartement ligt de focus op de maximalisatie van het ruimtegevoel. Een regelrecht unieke woning in het hart van de Gentse binnenstad. Grote glaspartijen en een open grondplan in de verschillende leefruimtes garanderen een rijkelijke natuurlijke lichtinval en een mooi zicht op de omgeving, en dat zonder dat de privacy in het gedrang komt. De Kouterdreefappartementen zijn zo ontworpen dat de inkijk tot een minimum beperkt wordt. Elk appartement is voorzien van een veiligheidsdeur, een alarmsysteem, een ingebouwde kluis en een volledig geïntegreerd domoticasysteem.
Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw tussen de Kouter en de Kouterdreef. Achteraan is er een terras van 33 m² met zicht op de prachtige, rustgevende binnentuin en op de historische torens van Gent. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 279 m² en een groot terras vooraan van 112 m². Dit terras geniet van een heerlijk onbelemmerd uitzicht over de Kouter.
In de ruime inkomhal is er een handige vestiaire en toegang tot een apart toilet en een dressing. Via een beglaasde deur kom je binnen in een ruime zitruimte met grote raampartijen die uitkijken op het luxe terras met zicht op de Kouter.
Tussen de zitruimte en eetruimte bevindt zich een gezellige open keuken. Door een groot veranda raam heb je uitzicht op het tweede terras.
De masterbedroom geniet van een eigen dressing en badkamer met ligbad dewelke visueel met elkaar verbonden zijn.
Vanuit de dressing in de inkomhal bereik je de tweede badkamer met ligbad en de juniorsuite.
Verder geniet het appartement nog van een groot bureau.
Bij het appartement hoort ook een garagebox en een ruime berging met elektriciteitsaansluiting.
Een van de onbetwiste hotspots in Gent is De Kouter. Als belangrijk onderdeel van de historisch-culturele stadskern en epicentrum van het plaatselijke shoppinggebeuren vormt dit plein een meer dan unieke woon- en winkellocatie.

Vastgoed IDNB-5959-KZ-2-2
Vraagprijs€ 2.230.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.279 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming-
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Exclusive LivingMaenhoutstraat 9, 9830 Sint-Martens-Latem

  • Maandag - DinsdagOpen van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 18.00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag - VrijdagOpen van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Exclusive Living