2 aaneenpalende herenhuizen met idyllische tuin aan rei, 1138 m2, toplocatie in Moerstraat, optionele aankoop 1 of meerdere garagesMoerstraat 54, 8000 Brugge
Ref. 2008943

Agence Coucke
VraagprijsOp aanvraag
Perceelopp.1.138 m²
Woonopp.Niet gekend

Contacteer Agence Coucke

‘Huus ghenaemt Sinte Aernoudt’ staat ingemetseld in de achtergevel van dit indrukwekkend dubbel herenhuis. Een droom van een ligging in de Moerstraat, vlakbij de Leeuwenbrug, op St Jakobs, een stille plek in het volle centrum, alle winkels op een steenworp, de stad vlot in en uit. Een statige notariswoning met aanpalend de vroegere kantoren, het geheel gericht naar de sublieme tuin, heel privatief zonder inkijk, een groene stadsoase palend aan de voortkabbelende Speelmansrei en met rechtstreeks toegang tot de opbrengseigendom in de zijstraat (2 grote appartementen, 4 garages en een zolder), die geheel of gedeeltelijk optioneel kan bijgekocht worden. Een uniek stukje onroerend goed in de mooiste kunststad van de Nederlanden.
Herenhuis Moerstraat 54-56 Gelijkvloers : grote inkomhal met statige trap en balken, royale salon suite (salon met marmeren schouw, molures en artistiek beschilderd plafond, dubbele deur, suite in plancher met schouw, molures en rozassen, ijzeren terrasdeur en dito ramen, zonnige eetkamer uitgevend op de tuin, marmeren vloer en brede Vlaamse schouw, grote keuken, overgang naar beroepsgedeelte, inkomhal wit-zwarte marmeren vloer, lift tot de 2de verdieping, wachtkamer marmeren vloer + brede schouw, groot bureau, bureau notaris in plankenvloer, 2 antieke bibliotheekkasten zijn inclusief, toilet, fotokopielokaal. Verdiep : nachthal (Z/W vloer), slaapkamer 1 met marmeren schouw en plancher en gepleisterde balken, slaapkamer 2 is een wintersalon met schouw en prachtig zicht op de tuin, slaapkamer 3 in plancher met identiek plafond als slaapkamer 1, slaapkamer 4 vooraan met lavabo, slaapkamer 5 met vloer en aansluitend badkamer met zitbad.Kant beroepsgedeelte : slaapkamer 6 in parket, slaapkamer 7 is de masterbedroom met en suite een badkamer met ligbad en dubbele lavabo, sas met inbouwkasten, toilet met douche, slaapkamer 8 met badkamer ensuite (ligbad en lavabo).Grote zolder (dak vernieuwd in 1961, onderdak, niet geïsoleerd, zolderkamers (archief), conciërgeappartementje met living met marmeren schouw, keukentje, badkamer en 2 slaapkamers. Bijna volledig onderkelderd. CV. Stedenbouwkundig info  : gelegen in woongebieden met culturele, historische en/of esthetische waarde; er werden geen recente stedenbouwkundige vergunningen afgeleverd; geen dagvaarding wegens bouwmisdrijven; geen voorkooprechten; niet gelegen in een verkaveling. Overige info : niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied; niet opgenomen in de inventaris van het bouwkundig erfgoed.
 

Vastgoed ID2008943
VraagprijsOp aanvraag
WoningtypeVilla
Woonopp. -
Perceelopp.1.138 m²
Bouwjaar -
Slaapkamers8
Badkamers-
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC441 kWh/m²
Unieke code20181106
OverstromingsgebiedNiet gelegen in gevoelig gebied
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning Nee
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met culturele,historische en/of estetische waarde
Voorkooprecht Nee
Dagvaarding Nee
Rechterlijke beslissing-

Agence CouckeSint Jacobsstraat 3-5, 8000 Brugge

  • Maandag - VrijdagOpen van 09.00 - 12.00 – 14.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 12.00 – 14.00 - 16.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Agence Coucke