Uniek 2 - slaapkamerappartement met ruim terras. Rust en luxe in de Gentse binnenstadKouter 176, 9000 Gent
Ref. NB-5959-UV-3-3

Exclusive Living
Vraagprijs€ 1.395.000
Perceelopp.Niet gekend
Woonopp.193 m²

Contacteer Exclusive Living

Stap Kouterdreef binnen en laat de stedelijke drukte van je afglijden. In elk appartement ligt de focus op de maximalisatie van het ruimtegevoel. Een regelrecht unieke woning in het hart van de Gentse binnenstad. Grote glaspartijen en een open grondplan in de verschillende leefruimtes garanderen een rijkelijke natuurlijke lichtinval en een mooi zicht op de omgeving, en dat zonder dat de privacy in het gedrang komt. De Kouterdreefappartementen zijn zo ontworpen dat de inkijk tot een minimum beperkt wordt. Elk appartement is voorzien van een veiligheidsdeur, een alarmsysteem, een ingebouwde kluis en een volledig geïntegreerd domoticasysteem.
Dit luxueus 2 slaapkamer appartement bevindt zich op de derde verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 193 m². De stijlvolle inkomhal heeft een gastentoilet, twee ruime en handige opslagplaatsen en biedt toegang tot meerdere vertrekken, waaronder de keuken en leefruimte via prachtige deuren in glas en de twee slaapkamers.
De ruime en uiterst lichtrijke keuken heeft via een groot raampartij toegang tot het ruim terras van 123 m². Dit terras geniet van een mooi zicht op de rustgevende binnentuin die zorgt voor een unieke en groene omgeving voor privacy in deze bruisende stedelijke omgeving. De binnentuin bevat groenblijvende planten, hagen, bomen, struikvormige massieven en mooie grassen. Verder biedt het terras ook schitterend panoramisch zicht op de torens van Gent. Het geheel straalt rust en een esthetische schoonheid uit. De grote keuken is functioneel en luxueus ingericht met een kookeiland, eethoek en toegang tot loopt door in een gezellige eetruimte. Deze eetruimte loopt door in een uitnodigende woonkamer.
De masterbedroom heeft een eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet . De juniorsuite geniet ook van de luxe van een eigen badkamer met brede wastafel en inloopdouche.
Bij het appartement hoort ook een garagebox en een ruime berging met elektriciteitsaansluiting.
Een van de onbetwiste hotspots in Gent is De Kouter. Als belangrijk onderdeel van de historisch-culturele stadskern en epicentrum van het plaatselijke shoppinggebeuren vormt dit plein een meer dan unieke woon- en winkellocatie.





Vastgoed IDNB-5959-UV-3-3
Vraagprijs€ 1.395.000
WoningtypeAppartement
Woonopp.193 m²
Perceelopp. -
Bouwjaar -
Slaapkamers2
Badkamers2
Garages -
Douchekamers -

Kadastraal Inkomen-
EPC-
Unieke code-
Overstromingsgebied-
Stedenbouwkundige vergunning-
Verkavelingsvergunning-
Stedenbouwkundige bestemming-
Voorkooprecht-
Dagvaarding-
Rechterlijke beslissing-

Exclusive LivingMaenhoutstraat 9, 9830 Sint-Martens-Latem

  • Maandag - DinsdagOpen van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 18.00
  • Woensdag Gesloten
  • Donderdag - VrijdagOpen van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 18.00
  • Zaterdag Open van 10.00 - 12.30 – 14.00 - 17.00
  • Zondag Gesloten

Contacteer Exclusive Living