Exclusief genieten in Badhuis Cadzand 3 Min leestijdLuxevastgoed

Grenzend aan natuurgebied het Zwin, wordt met Badhuis Cadzand een exclusief wooncomplex ontwikkeld. Het is gelegen bovenop een duin te midden van een adembenemend duinlandschap. In de regio is geen ander gebouw zo dicht bij de zee gelegen als het Badhuis Cadzand, wat zorgt voor een heel uniek uitzicht.

Centraal gelegen luxueus Badhuis in Cadzand

Badhuis Cadzand is gemakkelijk bereikbaar vanuit België en Nederland. Het is er heerlijk genieten in alle rust van de prachtige natuur, de levendigheid op het strand, en de beweging op het water. Elk appartement biedt een heel bijzonder uitgestrekt zicht over de duinen of de zee. Sommige appartementen geven ook zicht op de binnentuin van het luxueuze complex.

Badhuis Cadzand is gloednieuw met een rijke geschiedenis

Het project wordt de parel van de Noordzee op gebied van gebouwen. De naam van het wooncomplex is geïnspireerd op het oorspronkelijke Badhuis van Cadzand dat tijdens de Tweede Wereldoorlog verloren ging. Met een exclusieve uitstraling wordt het nieuwe project nu gebouwd in lijn van de meest exclusieve panden in Knokke le Zoute. Het complex kent de Normandische stijl die ook heel geliefd is bij de meest prestigieuze gebouwen in Knokke.

De meest residentiële appartementen langs de Noordzee

Badhuis Cadzand telt maar liefst 35 unieke appartementen met oppervlaktes tot 200 m2 en een spectaculair zicht. De appartementen op de benedenverdieping bieden een houten terras dat uitloopt in de duinen, de appartementen hebben één of meer balkons, en de lofts op de hoogste etage zijn voorzien van een balkon of extra groot dakterras. De appartementen zijn riant met een open keuken, ruime zithoek, verschillende slaapkamers, ramen over de volledige hoogte, een gezellige gashaard. Wie interesse heeft is er maar beter snel bij, want ze zijn bijna afgewerkt en er zijn er reeds enkele verkocht.

Badhuis Cadzand, dat is een zee aan luxe

Het complex biedt een restaurant waarin de verste producten rechtstreeks uit de zee gebruikt worden. Het is er heerlijk verpozen met een schuimende cappuccino, aangenaam lunchen, of Bourgondisch dineren. Met voorziening van een zwembad, wellness, en sauna, doet het exclusieve Badhuis Cadzand haar naam nog meer alle eer aan. Verder is er ook een afsluitbare parkeerkelder voorzien. Deze biedt voor alle bewoners één of meerdere parkeerplaatsen. Zowel de parkeerplaatsen als de berging zijn vanuit de woningen eenvoudig met de lift bereikbaar.

Het Badhuis is stevig gebouwd en ontwikkeld met ervaring

Het wooncomplex Badhuis Cadzand is van de familie Dierick. Voor de bouw deden ze beroep op Jan Pieter Faas, die ook het prestigieuze Hotel Noordzee van de familie Faas een meer dan geslaagde opfrisbeurt gaf. Voor de bouw werd samengewerkt met het bedrijf Fraanje BV, dat ervaring heeft met het bouwen van kwalitatieve appartementen die passen bij de uitstraling van het gebouw.

Breng reeds een online bezoek aan Badhuis Cadzand

Op de site badhuiscadzand.nl is per verdieping zichtbaar hoeveel appartementen momenteel nog beschikbaar zijn. De site omvat ook een volledige prijslijst die verschilt per appartement en penthouse. Ter inspiratie voor het interieur maakten de talentvolle interieurarchitecten van Rik Reubens en de gerenommeerde interieurzaak RR Interieur te Knokke, alvast een impressie van de mogelijkheden op de site.

Wie houdt van zon, zee, en strand, neemt zeker ook een kijkje op de site van Luxevastgoed naar het mooie aanbod in de diverse kustgemeentes

Beeld-Badhuis-West-vanaf-duinen.jpg