One Broel 2 Temps min de lireFlandre occidentale

One Broel is een bijzonder woonproject dat je niet mag missen. Aangenaam wonen op een boogscheut van de Grote Markt van Kortrijk met zicht op de Leieboorden. Wie droomt daar niet van? Unieke appartementen naar een ontwerp van Bart Lens en ontwikkeld door Immogra. Er is keuze uit 68 appartementen in vier verschillende gebouwen, elk met hun eigen identiteit.

Locatie

Aangenaam wonen op een boogscheut van de Grote Markt van Kortrijk met zicht op de Leieboorden. Wie droomt daar niet van? One Broel biedt de kans om in het centrum rustig te wonen. Alles ligt binnen handbereik en als bewoner heeft u amper de fiets nodig. Meer groen in de stad, een open binnenruimte en gebouwen met karakter: dat is One Broel.

Uniek historisch karakter

Niet alleen wordt de site opengetrokken, elk gebouw krijgt ook een andere uitstraling en eigen identiteit mee. De vier gebouwen - Waterspiegel, Kwatrijn, Paulinen en de Ode - worden allen gericht naar de tuin en het binnengebied wordt opengetrokken richting Broeltorens. Daarnaast worden de beschermde kapel en het vroegere klooster behouden en gerestaureerd. Dat zal het originele karakter van de historische site nog verhogen.

Terras als leefruimte

One Broel is een uitzonderlijke combinatie van geschiedenis én toekomst. De persoonlijke architectuur van Bart Lens vertaalt dat op een zeer goede manier. Het project spreekt een zeer gemengd publiek aan. Er zijn kleinere flats beschikbaar, maar evengoed grotere appartementen voor gezinnen met kinderen. Bovendien beschikt elk appartement over een mooi terras. We beschouwen die buitenruimte als een verlengstuk van de leefruimtes.

Een kwaliteitsvolle afwerking

Dit ontwerp is dan ook meer dan een nieuwbouw met appartementen en het renoveren van een aantal panden. Iedereen krijgt zon, zicht en voldoende ademruimte. Op die manier is het gewoon aangenamer wonen. Bovendien krijgt elk appartement dezelfde, kwaliteitsvolle afwerking. De stijl kan men best omschrijven als eigentijds modern, zonder cliché te zijn. Ook in het materiaalgebruik zit die stijlvolle en strakke aanpak.

 
 

Contact: Immogra

  • Immogra
Prix€ 340.000€ 1.700.000
Nombre d'unités68
VisualterrasDeOdeC2.jpg
VisualterrasDeOde.jpg
VisualOverzicht.jpg
B_13.jpg
A_10.jpg
VisualdagWaterspiegelenDeOde.jpg
VisualWaterspiegelenDeOde.jpg
VisualWaterspiegel.jpg