Exclusieve loft te koop in 't Groen Kwartier Albert Claudestraat 12 bus 108, 2018 Antwerpen
Réf. 5319105

Reds
Prix demand造770.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable210 m²

Contact Reds

Exclusieve en unieke loft in 't Groen Kwartier te koop!

Waan je in een oase van rust te midden van het Groen Kwartier met zeer toegankelijke ligging nabij Berchem Station, de Antwerpse ring en op wandelafstand van de hippe Zurenborgwijk. Het vroegere Militair Hospitaal Antwerpen werd omgetoverd tot een volledig nieuwe buurt die symbool staat voor rust en sociaal contact in een zalig groene omgeving. Met een supermarkt, een leuke bakker, de hotspot "Pakt" en het toprestaurant "The Jane" als overbuur, zit u op een echte droomlocatie.

Indeling:
Via de lift en de hal met prachtige hoge gewelven, komt men via de veiligheidsdeur op de eerste verdieping van het appartement. Hier bevindt zich de inkomhal/bureauruimte met dezelfde hoge plafonds als in de hal. Dit is een ideale plaats voor thuiswerk, zeer rustig en met ingebouwde kasten tot aan het plafond.

De trap begeleidt ons naar de tweede verdieping. Hier bevinden zich de open keuken en leefruimte met een plafondhoogte van 4,6 meter tot in de nok! Naast de volledig ingerichte keuken met inductie kookvuur, combi microgolf én combi stoomoven, ligt het rustig gelegen terras waar het zalig vertoeven is.

Via de nachthal komt men bij de eerste ruime slaapkamer van 19m² met terug het ruimtegevoel door de hoge plafonds. Hierbij hoort een aparte douchekamer die samen met een waskamer, berging, apart toilet en wijnkoelkast ook in de nachthal gelegen zijn.

De masterbedroom van 19m² is verbonden met een aparte badkamer en dressing. Deze is ook voorzien van hoge plafonds en gelegen aan een zeer rustige straat in het Groen Kwartier.

Ten slotte zijn er nog 2 kamers op de derde verdieping van het appartement. Deze kunnen perfect dienen als opbergruimte/kantoor en eventueel als slaapkamer(s).

Extra:
- Ondergrondse parking voor 2 auto's achter elkaar verplicht bij aan te kopen voor €65.000
- Ideale ligging boven de Delhaize in het Groen Kwartier
- Overal vloerverwarming
- Elektrische keuring conform AREI
- Mobiscore: 9,8/10
- Zeer gunstig EPC

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u, ook 's avonds of in het weekend, terecht bij Lorenz op 0479/12.39.73 of via Lorenz@reds.be

ID de propriété5319105
Prix demand造770.000
Type de maisonLoft
Surface habitable210 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain -
Année de construction2016
Chambres à coucher3
Salles de bains2
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC110 kWh/m²
Code unique20221104-000271-2557-RES-2
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Reds