One Carlton 06A Albertplein 13, 8300 Knokke
Réf. One Calton - app 06A

Groep Versluys
Prix demand造6.950.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable215 m²

Contact Groep Versluys

One Carlton is de ultieme pièce de résistance op het Alberbertplein in Knokke Zoute. De beeldbepalende architectuur van wereldklasse in combinatie met de uitzonderlijke hoge afwerkingsgraad en spectaculaire panoramische zeezichten maken ‘One Carlton’ met voorsprong, het meest exclusieve project aan de Belgische kust.

Dit sublieme appartement op de 6de verdieping met een oppervlakte van 192m2 is afgewerkt door Obumex naar de allerhoogste standaard. Dit appartement biedt een inkomhal met vestiaire en gastentoilet.

Ontdek het sublieme appartement 06A met een oppervlakte van 192m2 gelegen op de 2de verdieping. Dit appartement werd door Obumex afgewerkt en geniet een uitzonderlijk hoogstaande afwerkingsgraad. De luxe accommodatie bevat een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Er is een ruime lichtrijke woonkamer met gashaard uitgevend op een zongericht terras met zowel een zeezicht als een zicht op het vernieuwde Albertplein. Het appartement beschikt over een maatwerk keuken met eiland van Obumex-Signatuur en een afzonderlijke berging.

De Master bedroom heeft een dressing met een aansluitende private maatwerk badkamer en afzonderlijk toilet. De 2de en 3de slaapkamer worden vergezeld van elk hun eigen luxueuze douchekamer en sluiten achteraan ook aan op een zonneterras.

Maak kennis met dit one-of-a-kind appartement gelegen op een absolute toplocatie in Knokke.

Deze residentie beschikt over een conciërge die u een optimale service en veiligheid garandeert. Daarnaast heeft One Carlton tal van prestigieuze ‘amenties’ zoals een fitnessruimte, sauna en een verwarmd binnenzwembad met adembenemend zeezicht.

Er is een mogelijkheid tot de aankoop van één of meerdere gesloten garageboxen onder het Albertplein met rechtstreekse toegang naar de residentie.

ID de propriétéOne Calton - app 06A
Prix demand造6.950.000
Type de maisonAppartement
Surface habitable215 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher3
Salles de bains3
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC-
Code unique
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire Non

Groep Versluys Hendrik Baelskaai 12A, 8400 Oostende

  • Lundi - SamediOuvert du 09.30 - 12.30 – 13.30 - 18.00
  • Dimanche Fermé

Contact Groep Versluys