Prachtige B&B met kantoor/loft Begijnhoflaan 422, 9000 Gent
Réf. 5288238

Cornelis & Partners
Prix demand造795.000
Superficie du terrain387 m²
Surface habitable270 m²

Contact Cornelis & Partners

Deze voormalige garage (Oscar) kreeg een fantastische make-over. De verbouwing van dit authentieke pand veranderde in 2019 naar een mooie, praktische en luxe verblijfplaats. Een echt thuis om bij weg te dromen. De Ibiza style inrichting is gewoon prachtig en elke identiteit heeft zijn eigen terras. De ligging is top: rustig maar toch op wandelafstand van de binnenstad van het adembenemend mooie Gent.

Indeling: alles is gelijkvloers maar de plafonds zijn hoog en ademen ruimte en rust uit. De inkom bestaat uit een lange gang naar alle entiteiten. Het eerste gedeelte is bureau/appartement gedeelte. Deze kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden (praktijk, kantoor, tentoonstellingsruimte...) of als woonst (aanvraag ingediend)
Het 2de gedeelde bestaat uit ingerichte (vergunde) B&B ruimtes. Deze zijn allemaal voorzien van eigen keuken, badkamer en WC. Elk entiteit (4) heeft zijn eigen terras.
Voel je je geroepen om van deze topper jouw pareltje te maken, dan is dit pand misschien wel iets voor jou? Begin maar al te dromen.
Bezichtigen kan mits afspraak met onze vastgoedpersoon Simon Coens - simon@cornelis-partners - 0478/206.774 of rechtstreeks op onze site www.cornelis-partners.be.

ID de propriété5288238
Prix demand造795.000
Type de maisonLoft
Surface habitable270 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain387 m²
Année de construction -
Chambres à coucher5
Salles de bains4
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC262 kWh/m²
Code unique-
Zone inondableNon communiqué
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption Oui
Assignation-
Décision judiciaire-

Contact Cornelis & Partners