PURE LUXE EN PIEDS-DANS-L'EAU AAN NAPOLEONKAAI Napoleonkaai 51 bus 301, 2000 Antwerpen
Réf. 3173690

Provas Immo Management
Prix demand造2.595.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable265 m²

Contact Provas Immo Management

Superlatieven schieten te kort om dit weergaloze appartement te beschrijven.

Gelegen op het trendy Eilandje, aan de zuidflank van het schitterende Willemdok met de jachthaven en het MAS als decor. Zonder meer één van de mooiste plekjes in Antwerpen.

Dit appartement van ca 265 m² is gelegen op de derde verdieping van deze stijlvolle en kleinschalige “Residentie Napoleon”. Een volledig in glas opengewerkte gevelbreedte van 19 meter is zondermeer uitzonderlijk te noemen.

Elk afwerkingsdetail werd zorgvuldig uitgetekend, met een verbluffend resultaat als gevolg. Een harmonieus geheel dat zeer slim is ingedeeld. De plafondhoogte van ca 2,85 m zorgt voor extra ruimtegevoel. Voor de vloer is gekozen voor een zeer stijlvolle en warme natuursteen in combinatie met vloerverwarming.

In de riante leefruimte kan u ongestoord genieten van het prachtige eerstelijnszicht op het water en de bootjes. Door de gevelbrede en kamerhoge raampartijen wordt een uitzonderlijk ‘pieds-dans-l’eau’ gevoel gecreëerd. Eyecatching in de leefruimte is de doordachte centrale blok in houtfineer waar niet alleen een gashaard in verwerkt is, maar waar ook achter grote schuifpanelen de televisie en praktische kastruimte verborgen zijn.

Het terras van ca 17 m² en de leefruimte gaan naadloos in elkaar over. Hier is het werkelijk genieten dankzij de pal zuidelijke oriëntatie met bovendien terrasverwarming voor een gezellige zomeravond.

De ruime keuken gaat naadloos op in het groter geheel dankzij het strakke zwart-witte kleurgebruik, de greeploze en automatische kasten in combinatie met het Zimbabwe Black granieten werkblad met leather finish. Stoom- en traditionele oven, combi microgolfoven, vaatwasser en inductiekookvuur van Siemens, de grote koelkast en diepvriezer met ijsmaker zijn van Liebherr. Uiterst praktisch is de Quooker kraan voor instant warm en kokend water. Aansluitend hierop bevindt zich een praktische bijkeuken, een ideale voorraadkamer.

De mastersuite is volledig privé gelegen. Ook hier komt het maatwerk perfect tot zijn recht, de kamerhoge dressingkasten zijn hier het perfecte voorbeeld van. In de badkamer werd de topafwerking doorgetrokken en is er gekozen voor een luxe inloopregendouche en ligbad. Het geheel is afgewerkt met Corian en Vola kraanwerk, een staaltje pure klasse.

De twee overige slaapkamers hebben eveneens tal van maatkasten en delen een tweede badkamer met inloopdouche.

Ten slotte is er bovendien een uiterst ruime wasplaats van ca 10 m² met een zee aan extra bergruimte.

Ook op vlak van veiligheid is hier alles voorzien: gepantserde inkomdeur, alarmsysteem, inbraakwerend raam aan de brandladder en driedubbele beglazing aan de achtergevel. De zonnescreens zorgen voor verkoeling op warme dagen.

Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats (met stroom voor een elektrische wagen) in de ondergrondse parkeergarage aan 45.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Verkoopprijs: 2.595.000 Euro, excl. registratiebelasting.

ID de propriété3173690
Prix demand造2.595.000
Type de maisonAppartement
Surface habitable265 m²
Superficie du terrain -
Année de construction -
Chambres à coucher3
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 2.029
EPC116 kWh/m²
Code unique2629307
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Provas Immo Management Museumstraat 14 B, 2000 Antwerpen

  • Lundi - VendrediOuvert du 10.00 - 18.00
  • Samedi  Sur rendez-vous
  • Dimanche Fermé

Contact Provas Immo Management