Luxueuze villa op 1.368 m² en 523m² bewoonbare oppervlakte, rustig gelegen! Ramstraat 13, 9041 Oostakker
Réf. 08/7851

Hillewaere Vastgoed Gent
Prix demand造824.900
Superficie du terrain1.368 m²
Surface habitable523 m²

Contact Hillewaere Vastgoed Gent

Nabij het centrum van Oostakker, situeert zich deze ruime, hedendaagse villa op een perceel van 1.368 m². De eigendom is rustig en residentieel gelegen, op het einde van een doodlopende straat. Doch dient men niet in te boeten in mobiliteit! Dankzij de nabijheid van de R4 wordt u een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd! Bovendien geniet de eigendom eveneens een vlotte verbinding met het openbaar vervoer naar het stadscentrum van Gent! Kortom, deze fenomenale ligging vormt een enorme troef!

Indeling:
Via een riante open inkomhal (met gastentoilet) betreedt u de eigendom, waarbij de hoge afwerkingsgraad van de villa meteen duidelijk wordt. Een glazen dubbele deur geeft toegang tot de ruime leefruimte, dewelke werd opgedeeld in eet- en zitplaats. De eyecatcher in de leefruimte is ongetwijfeld de moderne, open haard! Aansluitend bevindt zich een leefkeuken met eiland, volledig ingericht met hoogwaardige toestellen. Aangrenzend bevindt zich een inloopkast en een wasplaats, hetgeen voorziet in extra opbergruimte. De indeling van de gelijkvloerse verdieping wordt vervolledigd door een aparte burearuimte en een gigantische garage!
De eerste verdieping beschikt in totaal over maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers! De eerste slaapkamer omvat een eigen badkamer, met dubbel wasmeubel, inloopdouche en toilet! De tweede slaapkamer werd voorzien van een dressing en biedt eveneens toegang tot de naastgelegen (hoofd)badkamer. Deze badkamer wordt gekenmerkt door een zee aan ruimte en werd voorzien van een dubbel wasmeubel, een inloopdouche, een toilet en een jacuzzi! De 2 extra slaapkamers vervolledigen de etage.
De bovenliggende verdieping werd volledig afgewerkt en werd op heden ingericht als fitnessruimte.

Uiteraard kan bij deze eigendom een prachtige tuin niet ontbreken! Rondom de villa werd de groene tuin aangelegd met o.a. een ruim terras en een aantal parkeerplaatsen. De gehele buitenruimte werd volledig omheind, waardoor men geniet van optimale privacy!

Buitengewone kenmerken:
- Rustige ligging met vlotte bereikbaarheid
- Riante villa met een zee aan ruimte
- Hoogwaardige afwerking

ID de propriété08/7851
Prix demand造824.900
Type de maisonVilla
Surface habitable523 m²
Superficie du terrain1.368 m²
Année de construction2002
Chambres à coucher4
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 2.275
EPC109 kWh/m²
Code unique20210701
Zone inondable-
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Oui
Occupation urbanistique Zone d'extension d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation-
Décision judiciaire Non

Hillewaere Vastgoed Gent Vlaanderenstraat 107B, 9000 Gent

  • Lundi  Sur rendez-vous
  • Mardi - SamediOuvert du 10.00 - 18.00
  • Dimanche Fermé

Contact Hillewaere Vastgoed Gent