Exceptioneel appartement met frontaal zeezicht Zeedijk-Duinbergen 390, 8301 Duinbergen
Réf. 3151242

House of House Real Estate
Prix demand造995.000
Superficie du terrain85 m²
Surface habitable85 m²

Contact House of House Real Estate

Dit appartement werd volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst en met de meest kwalitatieve materialen en technieken. De combinatie van deze natuurlijke materialen en kleuren zorgen samen met het frontale zeezicht voor een beleving van instant rust en verademing.

Indeling: 
Woonkamer en open keuken met frontaal zeezicht. De keuken is hypergeïnstalleerd met afwerking in eik en travertin en met professionele apparatuur van Vola en  V-Zug (afwasmachine, oven, koelkast/diepvries, inductieplaat met ingebouwd afzuigsysteem). 

Twee slaapkamers met telkens een ensuite badkamer (met ruime douches met enkele en dubbele wastafels), waarvan de grootste slaapkamer ook een dressing voorziet. Deze tweede slaapkamer biedt ook toegang tot het zuidelijke terras. Dit terras geeft zicht op het minigolfterrein van Duinbergen. 

Op verdieping -1 is er een kelder met aparte berging en er zijn eveneens verschillende mogelijkheden voor het bergen van fietsen.

Het appartement bevindt zich in Residentie Palace op de achtste verdieping. De prachtige en veelzijdige uitzichten, de ligging nabij winkels, het Stübbenpark, The Royal Belgian Sailing Club Duinbergen en de zorgvuldig uitgevoerde inrichting maken deze eigendom absoluut uniek. 

ID de propriété3151242
Prix demand造995.000
Type de maisonAppartement
Surface habitable85 m²
Superficie du terrain85 m²
Année de construction1962
Chambres à coucher2
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral-
EPC229 kWh/m²
Code unique20191219-0002230246-RES-1
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact House of House Real Estate