Schitterende loft in voormalige fabriek, hartje Antwerpen! Breughelstraat 27 bus 201, 2018 Antwerpen
Réf. Breughelstraat 27

Reds
Prix demand造634.000
Superficie du terrainInconnu
Surface habitable222 m²

Contact Reds

Volledige omschrijving, documentatie en vloerplan op reds.be.

We treffen deze uitzonderlijke loft op de tweede verdieping van het geklasseerde gebouw “The Peppermill”. De kruidenfabriek uit 1899 werd in 2002 volledig omgetoverd naar 10 ruime loft-appartementen, terwijl het karakter van het gebouw pand bewaard bleef. De gemeenschappelijke delen worden door de bewoners met veel zorg onderhouden. Het dak en de schouwen werden in 2021 nog volledig vernieuwd.

We betreden de loft langs de ruime inkomhal met ingemaakte vestiaire. Op de hal treffen we het gastentoilet met daarachter een technische berging. De onderhoudsvriendelijke epoxy-vloer loopt door over het hele appartement, wat de ruimte nog extra benadrukt.

Langs de zeer ruime leefruimte lopen we naar de zithoek met gezellige gashaard. Achter een glazen schuifwand treffen we een afzonderlijke bureelruimte en aan deze kant ligt ook het gezellige en west-gerichte terras.

De open keuken is volledig uitgerust en beschikt naast een groot eiland ook over voldoende bergruimte.

Aan de andere kant van de loft treffen we twee grote slaapvertrekken. De master heeft mooie ingemaakte kasten en een en-suite badkamer (ligbad, douche en toilet) en kwalitatieve ingemaakte kasten.

Het appartement beschikt ook nog over een ruime privatieve berging ondergronds en op het gelijkvloers, waar men de geschiedenis van het gebouw nog duidelijk herkent, is er de mogelijkheid om een autostaanplaats mee aan te kopen aan 35.000 euro.

Er is voldoende gemeenschappelijke en veilige fietsenstalling voorzien. Bewoners mogen trouwens ook gebruik maken van de knappe gemeenschappelijke binnenplaats!

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Dat mag trouwens gerust ’s avonds of in het weekend !

ID de propriétéBreughelstraat 27
Prix demand造634.000
Type de maisonLoft
Surface habitable222 m²
Terrasopp.15 m²
Superficie du terrain -
Année de construction1899
Chambres à coucher2
Salles de bains2
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 1.952
EPC97 kWh/m²
Code unique2894582
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques -
Permis de lotir-
Occupation urbanistique Autre
Droit de préemption-
Assignation-
Décision judiciaire-

Contact Reds