Centrum Gent. Impressionante, instapklare en energiezuinige herenwoning met 5 slaapkamers en ruime stadstuin. Nieuwpoort 48, 9000 Gent
Réf. 3440286

Carlo Eggermont
Prix demand造1.195.000
Superficie du terrain175 m²
Surface habitable269 m²

Contact Carlo Eggermont

Centrum Gent. Impressionante, instapklare en energiezuinige herenwoning met 5 slaapkamers en ruime stadstuin.
 
Voor meer informatie, mail naar info@carloeggermont.be of bel Alexander 0486/48.58.53

Deze karaktervolle woning bevindt zicht tussen Portus Ganda en Sint-Jakobs in een rustig gelegen straat.  De woning werd hoogwaardig en kwalitatief afgewerkt, met respect voor de authenticiteit die een herenhuis met zich meebrengt, en straalt een gevoel van tijdloze klasse uit.
 
De woning onderging een doordachte en kwalitatieve verbouwing waar o.a. grote raampartijen en vides zorgen voor een unieke uitstraling en veel natuurlijke lichtinval.

Een grote troef is het feit dat de woning beschikt over 5 slaapkamers, elk voorzien van hun eigen sanitair, een afzonderlijke bureauruimte, een kelder… en niet ter vergeten een ruime en aangename stadstuin. Samengevat, een uiterst praktische woning.

Indeling:
Niv 0: inkomhal met authentieke vloer, open keuken, eetplaats en leefruimte voorzien van parketvloer en toegang tot een aangename en zonnige stadstuin met terras. Gastentoilet, vestiaire en toegang tot de kelder.

Niv 1: ‘master-slaapkamer’ met op maat gemaakte dressing en bureau met toegang tot een ensuite badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche. Een polyvalente, lichtrijke ruimte aan de achterzijde (bureau, logeerkamer, hobbyruimte…).

Niv 2: twee volwaardige slaapkamers, elk voorzien van een afzonderlijke douche, wastafel en toilet.

Niv 3: Een vierde en vijfde slaapkamer, ook elk voorzien van een afzonderlijke douche, wastafel en toilet. De vijfde slaapkamer is nog voorzien een extra mezzanine onder het dak.
 
Kortom, een buitenkans voor wie op zoek is naar een exclusief herenhuis met een perfecte balans tussen authenticiteit en hedendaags comfort en ruime tuin op een gegeerde ligging.

ID de propriété3440286
Prix demand造1.195.000
Type de maisonBâtiment historique
Surface habitable269 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain175 m²
Année de construction -
Chambres à coucher5
Salles de bains1
Garages -
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 1.252
EPC181 kWh/m²
Code unique-
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat ayant une valeur culturelle, historique et/ou esthétique
Droit de préemption Oui
Assignation Non
Décision judiciaire-

Contact Carlo Eggermont