Multifunctioneel pand op 5.695m², te Melle! Brusselsesteenweg 360, 9090 Melle
Réf. 08/7964

Hillewaere Vastgoed Turnhout
Prix demand造849.900
Superficie du terrain5.695 m²
Surface habitable566 m²

Contact Hillewaere Vastgoed Turnhout

Nabij het centrum van Melle, situeert zich deze riante eigendom, op een perceel van 5.695m². De uiterst gunstige ligging, met grote visibiliteit, vormt ongetwijfeld een enorme troef! Dankzij de nabijheid van verscheidene invalswegen (E40, R4) en openbaar vervoer, wordt u een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd. Bovendien is de villa op steenworp afstand gelegen van het bruisende stadscentrum van Gent!

Indeling:
Via de majesteuze inkomhal, betreedt u de ruime villa, waarbij het authentieke karakter meteen in het oog valt. De dubbele houten deur biedt toegang tot een lichtrijke leefruimte, dewelke wordt gekenmerkt door een authentieke blokparket en een prachtige schouwmantel. In de zithoek geniet u een prachtig uitzicht op de achterliggende tuin. De gelijkvloerse verdieping omvat eveneens een ruime leefkeuken, met aansluitend een uitnodigende eetplaats. De indeling van deze etage wordt vervolledigd door een apart toilet, een wasplaats en een inpandige garage.
De magnifieke trap brengt u tot de bovenliggende verdieping. Op heden werd deze etage voornamelijk ingericht tot kantoorruimte. Momenteel is er één sanitaire ruimte aanwezig, met inloopdouche, toiletten en dubbele wastafel. Mits kleine aanpassing, kunnen er meerdere slaapkamers en badkamers naar wens ingericht worden. Bovendien biedt de riante zolder, met prachtige houten balken, eveneens mogelijkheden tot inrichten van extra slaap- of badkamers!
Als kers op de taart, omvat de eigendom eveneens een volwaardige kelder, hetgeen extra mogelijkheden biedt (bijvoorbeeld wijnkelder).

De villa wordt omringd door een prachtige parktuin met waterpartijen. Dankzij de volwassen, groene beplanting geniet u van optimale privacy op de terrassen.

Dankzij een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten, biedt de eigendom tal van mogelijkheden! Bovendien ademt de eigendom karakter, dankzij de aanwezigheid van talrijke authentieke elementen. Kortom, een dergelijke eigendom is een unieke kans op de Gentse vastgoedmarkt!

Bijzondere kenmerken:
- Uiterst gunstige ligging
- Karaktervolle eigendom met mogelijkheden
- Riante villa, waardoor combinatie werk en privé mogelijk is (bijvoorbeeld vrije beroepen)

ID de propriété08/7964
Prix demand造849.900
Type de maisonVilla
Surface habitable566 m²
Terrasopp. -
Superficie du terrain5.695 m²
Année de construction1960
Chambres à coucher -
Salles de bains-
Garages1
Salles de douche -

Revenu cadastral€ 2.627
EPC-
Code unique20220831
Zone inondableNon situé dans une zone sensible
Prescriptions urbanistiques Oui
Permis de lotir Non
Occupation urbanistique Zone d'habitat
Droit de préemption Non
Assignation-
Décision judiciaire Non

Hillewaere Vastgoed Turnhout Parklaan 46, 2300 Turnhout

  • Lundi - VendrediOuvert du 09.00 - 18.00
  • Samedi Ouvert du 10.00 - 12.30
  • Dimanche Fermé

Contact Hillewaere Vastgoed Turnhout